Zadovoljna.si
lepe prsi

Novice

Kar 70 odstotkov žensk ni zadovoljnih s svojimi prsmi

zadovoljna.si
15. 02. 2017 13.25
1

Ameriška raziskava je pokazala, da kar 70 odstotkov žensk ni zadovoljnih s svojimi prsmi in so zaskrbljene, kako se bodo te spreminjale skozi leta.

lepe prsi
lepe prsiFOTO: Profimedia

Zanimivo je, da so rezultati drugačni, če isto vprašanje postavite moškim, saj je kar 56 odstotkov zadovoljnih s prsmi svoje partnerke. Ista raziskava je pokazala, da je kar 38 odstotkov mlajših žensk med 18 in 25 let nezadovoljnih s prsmi, zato se jih vse več odloča za povečavo. Med starejšimi ženskami (od 56 in 65 let) pa se večina odloča za druge estetske popravke svojih prsi, Med anketiranimi je bilo kar 47 nezadovoljnih.

In prav zaradi povečanega povpraševanja po estetskem popravku prsi, je Radio Antena pripravil najbolj vročo akcijo te zime. Ekipa poslušalki in njeni prijateljici časti poseg na prsih.

Akcija se je začela potem ko so Jerica, Seba in Jean, v jutranjem programu ugotovili, da tudi v Sloveniji večina žensk ni zadovoljna z izgledom svojega oprsja. Zato so krenili v akcijo in tako rekoč čez noč, uredili vse potrebno za dva estetska posega – za poseg dveh prijateljic.

Glasovanje že poteka na Facebooku.
Glasovanje že poteka na Facebooku.FOTO:

Prijave še vedno zbirajo na radioantena.si, dekleta pa že pogumno prihajajo v studio in pojasnjujejo, zakaj so se odločila za ta korak. Interes deklet pa tudi nekaterih fantov za nepozabno nagrado, je zares velik, prijave pa prihajajo iz cele Slovenije.

Negativnih odzivov praktično ni, odzive in občutke poslušalk je mogoče povezati z besedami: radovednost, interes, odločnost in samozavest.

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399