Zadovoljna.si
Neo QLED 8K QN800C

Novice

/ Oglas

Katere "oskarjevce" si je vredno ponovno ogledati in na kateri napravi?

P.R.
31. 03. 2023 05.00
0

Dobitniki letošnjih nagrad Oskar bodo še nekaj časa tema debat vseh ljubiteljev filmov. Ali se bo film Vse povsod naenkrat, dobitnik oskarja za najboljši film, znašel na listi tistih nagrajencev, ki jih gledajo še generacije dolgo po podelitvi, bo pokazal čas. Mi pa smo se ozrli v preteklost in pogledali katere filme, ki so bili v preteklosti nagrajeni s tem laskavim nazivom, si je vredno ogledati znova.

Na vrhu večine lestvic najboljših filmov vseh časov sta prvi in drugi del kultne mafijske drame Boter. Visoko kotira tudi ljubezenska drama iz leta 1942 Casablanca in Annie Hall legendarnega režiserja Woodyja Allena. Med novejšimi bi številni zagotovo najprej pomislili na večni film Forrest Gump in zgodovinski Schindlerjev seznam, ki po mnenju mnogih velja za najboljši vojni film vseh časov. Pozabiti pa ne gre niti na šokantni triler Ko jagenjčki obmolknejo

95 jih je že, dobitnikov nagrade Oskar za najboljši film in gotovo imate tudi vi svojega najljubšega. Morda je to kateri tistih, ki se mu je oskar zaradi hude konkurence izmuznil. 

Neo QLED QN800C With Soundbar Black
Neo QLED QN800C With Soundbar BlackFOTO: Arhiv naročnika

Oskarji doma

Skoraj vse letošnje nominirane filme si lahko že ogledate v domačem okolju, saj so na voljo na različnih platformah od Netflixa, Amazone Prime pa do domačih ponudnikov kot je DKino, kjer si med drugimi lahko ogledate tudi letošnjega absolutnega zmagovalca, film Vse povsod naenkrat. A izkušnja nikakor ne bo prava, če si filma ne boste ogledali na napravi, ki je tako izjemna, kot predvajana vsebina.

Vrhunsko doživetje gledanja s Samsung Neo QLED

Najnovejši modeli Samsung Neo QLED 8K 2023 potrošnikom zagotavljajo vrhunske možnosti gledanja. Kakovost slike poganja Samsung napredni Nevralni kvantni procesor, ki podpira televizor z osvetlitvijo LED Quantum Mini s 14-bitnim procesiranjem in nadgradnjo z umetno inteligenco, kar omogoča funkcije, kot sta Shape Adaptive Light Control in Real Depth Enhancer Pro za tridimenzionalno, realistično sliko. Prepričani smo, da bi bili tudi režiserji navdušeni nad prikazom vseh prizorov filma, ki so na televizorju Neo QLED prav takšni, kot so si jih zamislili. 

Neo QLED QN95C With Soundbar
Neo QLED QN95C With SoundbarFOTO: Arhiv naročnika

Za popolno izkušnjo je potreben tudi vrhunski zvok, ki ga pri televizorjih Neo QLED 2023 omogoča tehnologija Dolby Atmos, ki prinaša izjemno čisti realistični zvok, kot bi bili v središču dogajanja. Druga fantastična tehnologija, ki odlikuje te televizorje je Object Tracking Sound Pro, ki interpretira dogajanje na zaslonu in proizvaja dinamičen zvok, ki uporabniku omogoča, da se popolnoma potopi v vsebino in jo sliši iz vsakega kota sobe. Hrbtna stran televizorja je zasnovana v obliki ribje kosti in skriva zaobljene zvočnike, ki poskrbijo za izboljšanje zvočne izkušnje pri gledanju filmov.

Da je televizor popoln tudi na pogled poskrbita elegantna zasnova Infinity One, ki je skoraj brez robov in neverjetno tanek okvir. Tako se boste lahko popolnoma potopili v prizore vašega najljubšega filma in uživali vedno znova. 

Prednaročite in prejmite darilo

Če vas vse izjemne lastnosti novih televizorjev Samsung Neo QLED še niso povsem prepričale, da bi prednaročili novi televizor že sedaj, bo to skoraj zagotovo naredila izjemna ponudba ob prednaročilu. Samsung namreč za vsako prednaročilo televizorja iz nove linije Neo QLED in OLED namreč podarja najljubše pametne telefone Galaxy. Ob prednaročilu modelov OLED 55'' ali OLED 65'' in Neo QLED 55" ali 65" ter modela Neo QLED 8K 65'' kot darilo prejmete pametni telefon Galaxy A53 5G. Ob nakupu modela Neo QLED 8K 75'' prejmete pametni telefon Galaxy S21 FE, pri nakupu modela Neo QLED 8K 85' pa pametni telefon Galaxy S22.

Akcija traja od 20.3. do 9.4.2023. Za prednaročilo in več informacij o akciji obiščite spletno stran Samsung.

Prednaročite zdaj in dobite darilo
Prednaročite zdaj in dobite dariloFOTO: Arhiv naročnika

Naročnik oglasa je Samsung.

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493