Zadovoljna.si
Lara in Blaž

Novice

Kdo je dekle, ki jo objema sanjski Blaž?

J.V.
02. 12. 2022 09.37
0

Ansambel Šepet je izdal novo skladbo z naslovom 'Le pridi k meni', za katero so posneli romantičen videospot, glavno vlogo v njem pa je prevzel sanjski Blaž Kričej Režek!

Melodijo za najnovejšo polko je naredil Martin Juhart, za besedilo pa je znova poskrbela Vera Šolinc, so nam zaupali člani ansambla Šepet. "Gre za zelo energično in zabavno skladbo, prav takšen pa bo tudi videospot, ki smo ga posneli z video produkcijo ATV, s katero sodelujemo že dlje časa," dodajajo Lara, Aljaž, Rok, Nace in Robert.

V objemu kraja Olimje so posneli čudovite jesenske kadre, v katerih boste lahko opazili tudi trenutno enega najbolj znanih Slovencev. Glavna vloga je namreč pripadla sanjskemu moškemu Blažu Kričeju Režku in kot pravi pevka Lara, se je v njej odlično znašel. "Sodelovanje z Blažem je bilo zelo prijetno, sploh meni. (smeh) Blaž je zelo razgledan, prijeten fant, drži se dogovorov, skratka, odlično je bilo."

 

"Najlepša stvar, ki se je zgodila na snemanju spota, pa je bila zaroka," pravi Lara in razkriva: "V zadnjem kadru, ki ga sicer ni v spotu, me je Aljaž zaročil. Vse skupaj je potekalo na prečudoviti lokaciji in res nisem pričakovala. Tako jokali nismo še nikoli." Spomnimo, Lara in Aljaž sta pred dvema letoma prvič postala starša, zdaj pa sta svojo devet let dolgo ljubezen okronala še s zaroko. 

Kljub temu, da jih je pandemija v zadnjih letih nekoliko ustavila, saj niso mogli nastopati, Šepetovci obljubljajo, da so sedaj nazaj in da bodo v naslednjem letu posneli še več dobre glasbe. Pred njimi pa je tudi okrogli jubilej, 10-letnica. 

Slovenska pevka oznanila: 'Postala bova starša!'
Preberi še
Slovenska pevka oznanila: 'Postala bova starša!'

Čestitkam Lari in Aljažu se pridružuje tudi naše uredništvo!

Lara in Aljaž sta se zaročila.
Lara in Aljaž sta se zaročila. FOTO: Arhiv izvajalca

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 357