Zadovoljna.si
Kevin Costner

Novice

Ločitev znanega para je šokirala javnost

J.V.
03. 05. 2023 10.25
0

Kot strela z jasnega je udarila novica, da se po 18 letih zakona ločujeta igralec Kevin Costner in Christine Baumgartner.

Kevin Costner in Christine Baumgartner se ločujeta, poročajo številni mediji, ki razkrivajo, da naj bi zahtevo za ločitev vložila 49-letna Christine. 

V izjavi, ki jo je People pridobil od tiskovnega predstavnika slavnega igralca, je pisalo: "Pojavile so se okoliščine, na katere ni mogel vplivati in zaradi katerih se je gospod Costner z veliko žalostjo odločil za ločitev. Prosim, spoštujte njegovo, Christinino in zasebnost njunih otrok, ko gredo skozi to težko obdobje."

Kevin Costner
Kevin CostnerFOTO: Profimedia

 Kot kaže, so 'nepremostljive razlike' vodile do ločitve, Christine pa je zahtevala skupno skrbništvo nad njunimi otroki, Caydenom, Hayesom in Grace.

Mimogrede, Costner je še novembra lani o svoji ženi govoril s samimi lepimi besedami. Takrat je za People povedal: "Moja žena počne te stvari, ki samo ... Samo pomagajo. Zaradi nje je hiša lepša. Zaradi nje je vse topleje. Obstajajo te majhne stvari, ki jih počne, in mislim, da je to moč ljubezni, in tako naredi naš dom."

S slavnim igralcem se očitno nekaj dogaja, saj se zdi, kot da se mu pred očmi javnosti sesuva življenje. Preden je Christine vložila ločitvene papirje, so se namreč težave pojavile tudi med snemanjem serije 'Yellowstone' in menda prav zaradi tega ni dokončana napovedana peta sezona.

Kot kaže, so 'nepremostljive razlike' vodile do ločitve.
Kot kaže, so 'nepremostljive razlike' vodile do ločitve.FOTO: Profimeda

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375