Zadovoljna.si
Skrito v raju

Novice

Kje so snemali Skrito v raju?

N. Č.
21. 02. 2024 05.00
0

Pred kratkim se je na POP TV začela predvajati že težko pričakovana slovenska televizijska serija Skrito v raju, vse pa zanima, kje je ekipa pravzaprav posnela te čudovite prizore, polne sonca in morja.

Težko pričakovana slovenska televizijska serija Skrito v raju, ki je pred kratkim prišla na naše televizijske ekrane in pretočno platformo VOYO, se je začela snemati že pred časom, za snemanje prizorov ob morju pa so si izbrali ne preveč oddaljen Novigrad, ki je večini Slovenk in Slovencev kar precej dobro poznan. 

Aleš Valič: Brez ženine pomoči mi ne bi uspelo
Preberi še
Aleš Valič: Brez ženine pomoči mi ne bi uspelo

Ostali prizori so bili posneti v Ljubljani, kreativna producentka serije Katja Černela pa je za 24ur.com povedala, da so pravzaprav večino serije posneli v Ljubljani. Serijo naj bi namreč snemali nekaj več kot 250 dni, od tega naj bi ekipa nekaj več kot 100 dni preživela na morju, ostalo pa so lahko opravili kar v Ljubljani. 

Katja je povedala tudi, da snemanje serije, ki vključuje dve glavni lokaciji, s seboj prinaša številne izzive. Takšno delo vključuje veliko prilagajanja, največ preglavic pa so jim povzročale vremenske razmere. 

"Ker je bila lokacija dve uri oddaljena od Ljubljane, je to zahtevalo hipna in dnevna prilagajanja logistike. Šele po začetku projekta smo se zavedali, da smo poleg produkcije postali še turistična agencija, saj je bilo treba glede na filmski plan dnevno usklajevati tudi prenočišča, menjave ekipe, organizirati prevoze, prehrano," je povedala in dodala: "Torej vse to, kar je ključno, da se je ekipa dobro počutila in potem lahko odlično opravila svoje osnovno delo, to je svoj vizualni prispevek k 150 delom nove dnevne serije na POP TV."

To je Dragićevi izbranki spremenilo življenje
Preberi še
To je Dragićevi izbranki spremenilo življenje

Prvo epizodo omenjene serije je sicer pospremila odlična gledanost, saj si jo je v povprečju ogledalo kar 44 odstotkov gledalk in gledalcev*, ki so se v tistem trenutku preselili v kamp Paradiso.

Skrito v raju
Skrito v rajuFOTO: POP TV

Na spletni strani Zadovoljna.si lahko najdete tudi številne ekskluzivne intervjuje z glavnimi igralci, nekaj povezav pa prilagamo kar spodaj. Igralci v intervjujih opišejo svoje like ter razkrijejo številne zanimive podrobnosti o sebi, za katere zagotovo še niste vedeli. 

Razhod ga je tako potrl, da jo je ignoriral še ves mesec
Preberi še
Razhod ga je tako potrl, da jo je ignoriral še ves mesec
Slovenka razkrila: "Jaz sem vedno rada tepla fante"
Preberi še
Slovenka razkrila: "Jaz sem vedno rada tepla fante"
To je največja želja Melani Mekicar
Preberi še
To je največja želja Melani Mekicar

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375