Zadovoljna.si
Kmetija

Novice

Zaradi tega kmečkega opravila se večini tekmovalcev tresejo hlače

E.R.
01. 09. 2023 05.00
0

V ponedeljek, 4. 9. 2023, se bo na POP TV pričela jubilejna 10. sezona enega najbolj priljubljenih resničnostih šovov. Na televizijske zaslone se namreč vrača Kmetija, v kateri se bo za glavno nagrado potegovalo kar 22 tekmovalcev. Te smo med drugim povprašali, kako vešči so pri opravljanju kmečkih opravil. V nadaljevanju razkrivamo, za katero opravilo je večina prepričana, da jim bo povzročalo največ preglavic.

Pogovarjali smo se s tekmovalci jubilejne 10. sezone priljubljenega resničnostnega šova Kmetija in jih povprašali o njihovih izkušnjah z opravljanjem kmečkih opravil in za katero opravilo menijo, da jim bo povzročalo največ preglavic.

To so tekmovalke, ki jih bomo letos spremljali na Kmetiji
Preberi še
To so tekmovalke, ki jih bomo letos spremljali na Kmetiji

Največjo samozavest sta pri svojih odgovorih pokazala Klavdija in Franc, ki oba živita na kmetiji, in pa Mateja ter Nuša, ki prav tako zase pravita, da se spoznata na kmečka opravila. Anja in Kristjan sta razkrila, da sta se kmečkih opravil priučila v otroštvu, tako da so jima domača, so pa nekoliko bolj skromno spregovorili o svojih znanjih Alen, Patricija, Tatjana, Žan, Gregor, Marcel, Nejc in Tim, ki zase pravijo, da znajo na tem področju samo nekaj malega. Tekmovalci, ki so priznali, da od kmečkih opravil ne znajo nič, pa so bili Suzana, Domen, Tamara in Maja.

To so tekmovalci, ki jih bomo letos spremljali na Kmetiji
Preberi še
To so tekmovalci, ki jih bomo letos spremljali na Kmetiji

Vse tekmovalce smo povprašali tudi, za katero opravilo menijo, da jim bo povzročalo največ preglavic. Najbolj pogost odgovor je bil molža krave. Pa bo to res edino opravilo, pri katerem tekmovalci ne bodo najbolj vešči?

Prvi del jubilejne 10. sezone resničnostnega šova Kmetija si boste na POP TVju lahko ogledali že v ponedeljek, 4. 9. 2023 ob 21. uri! Samo na VOYO pa bo prva epizoda na voljo že en dan prej!

Natalija Bratkovič
Natalija BratkovičFOTO: POP TV
Kmetija
KmetijaFOTO: POP TV
Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493