Zadovoljna.si
Kmetija, Tim

Novice

"Ta baba je malo čudna"

E.R.
11. 09. 2023 05.00
0

Napetosti v šovu Kmetija ne popuščajo. Že nocoj bo znano, kdo bo začel mešati štrene v šovu.

"Družina se zelo veseli, ampak v ozadju se dogajajo neresnične stvari in vsi se pripravljajo, da zabijejo nož Timu v hrbet," bo razkril Luka. Vlogo glave družine bo v tem tednu namreč prevzel Kristijan, Tim, ki je bil glava družine prejšnji teden, pa bo začel opažati, da bodo ostali tekmovalci pričeli spreminjati odnos do njega.

Suzana v solzah, Tim pa brez sočutja: "Upam, da izpade"
Preberi še
Suzana v solzah, Tim pa brez sočutja: "Upam, da izpade"

"Takoj sem že opazil razliko v obnašanju. Mateja me je ravno malo prej nekaj napadla za brezveze, kar se prej ni nikoli zgodilo, ko sem bil glava. Ne vem, kaj ji je. Baba je malo čudna. To bodo potrdili tudi drugi člani družine," bo povedal Tim. Luka bo Matejo nato opisal kot glavnega idejnega vodjo v Kmetiji, dodal pa bo še: "In naredila bo vse, da pride na vrh."

Takšne žalostne zgodbe v Kmetiji še ni bilo
Preberi še
Takšne žalostne zgodbe v Kmetiji še ni bilo

Tim sicer napoveduje, da se bo pri naslednji nalogi malo umaknil in novi glavi družine prepustil proste roke. "Tako bodo drugi videli, kako težko je biti glava družine in kako dobro delo, sem jaz v bistvu opravil."

 Pa bodo res? Ali lahko pričakuje nož v hrbet, kakor je to napovedal Luka? Glavno vprašanje, ki se poraja pa seveda ostaja, kaj bo nocoj zakuhala Mateja.

Kmetijo si boste na POP TV lahko ogledali nocoj ob 21.00! Epizodo pa si lahko že pred tem ogledate tudi na VOYO.

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 395