Zadovoljna.si
Kmetija

Oddaje

To je največja novost letošnje sezone Kmetije

E.R.
04. 09. 2023 09.44
0

Na POP TV se bo nocoj ob 21.uri pričela jubilejna deseta sezona resničnostnega šova Kmetija. Tudi letos se bodo tekmovalci borili za nagrado v višini 50.000 evrov, obeta pa se kar nekaj novosti. Več vam razkrivamo v nadaljevanju.

Jubilejna deseta sezona priljubljenega resničnostnega šova Kmetija bo letos postregla s kar nekaj novostmi. Ne samo, da bo naše kmete postavljala pred velike, težke in zahtevne dileme, v šovu bosta sodelovala kar dva tekmovalca, ki to v resnici ne bosta.

To so tekmovalci, ki jih bomo letos spremljali na Kmetiji
Preberi še
To so tekmovalci, ki jih bomo letos spremljali na Kmetiji

Kmetija bo namreč letos imela svoje oči in svoja ušesa. "Pred teboj je tajna raziskovalno – novinarska naloga. Moraš se infiltirirati v skupino, tako da ostali tekmovalci in tekmovalke ne posumijo, da imaš tajno nalogo. Paziti moraš, da te ne pošljejo v areno. Na posestvu se ne boriš za glavno nagrado. Nikogar ne smeš ovirati na poti do zmage ali mu tja pomagati. Biti moraš nevtralna in profesionalna novinarka kmečkega lista in uredništvu priskrbeti čim več sočnih podrobnosti s posestva. Ne pozabi – ti si naše oči in ušesa na posestvu. Kmalu se ti bomo javili s prvo nalogo. Srečno," se bo glasilo navodilo za eno od tekmovalk, ki to ni. 

Koga je doletela ta čast? Kako spretna bo pri izvajanju svoje tajne misije in kaj bo njena prva naloga?

Izdamo vam lahko, da ji dela in materiala v najmlajši ekipi tekmovalcev, ki filter poznajo samo na Instagramu, gotovo ne bo manjkalo. 

To so tekmovalke, ki jih bomo letos spremljali na Kmetiji
Preberi še
To so tekmovalke, ki jih bomo letos spremljali na Kmetiji

Prvo epizodo desete sezone težko pričakovanega resničnostnega šova Kmetija si boste na POP TV lahko ogledali nocoj ob 21. uri! Samo na VOYO pa si jo lahko ogledate že zdaj.

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493