Zadovoljna.si
Sam Rouen

Novice

Preobrazba, ki je osupnila svet!

J.V.
22. 12. 2017 13.55
16

Sam Rouen je imel pri 19 letih kar 154 kilogramov, zaradi česar pri dekletih nikoli ni imel sreče. Potem pa se je Sam odločil, da temu naredi konec in se enkrat za vselej znebi odvečnih kilogramov. Ko boste videli, kakšen je 10 let kasneje, boste ostali brez besed!

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Pred desetimi leti se je takrat 19-letni Sam Rouen odločil v svojem življenju narediti veliko spremembo, začel se je bolj zdravo prehranjevati in veliko telovaditi. Razlog za to je bila njegova teža, Sam je imel namreč kar 154 kilogramov.

Z veliko truda in vztrajnosti mu je uspelo prepoloviti težo in danes, ko je star 29 let, je Sam poklicni gasilec, požarov pa ne gasi le, kadar je v službi. Zaradi njegovega izklesanega telesa je namreč zelo zaželen pri pripadnicah nežnejšega spola in če kot najstnik nikoli ni mogel dobiti dekleta, te težave danes zagotovo nima več.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Predan sem telovadbi. Najraje tečem in treniram. Ukvarjam se s športom, da bi ostal v formi," pravi Sam in priznava, da ga kljub veliki fizični preobrazbi še danes spremlja občutek anksioznosti. "Še vedno nerad na plaži slečem majico, a delam na tem, da se imam rajši."

Njegova zgodba je mnoge navdihnila k temu, da tudi sami v svojem življenju naredijo spremembo, a ne zaradi popolnega telesa, temveč zaradi zdravja. "Moraš doseči dno, nato pa z malo truda in vztrajnosti lahko vse obrneš v svojo korist."

 

KOMENTARJI (16)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493