Ko je sporočilo poslala na napačno številko, se je njeno življenje za vedno ...

Ko je sporočilo poslala na napačno številko, se je njeno življenje za vedno spremenilo

J.V.
16.03.2023, 7:43
1
Pred 13 leti je Brenda Stearns poslala sporočilo na napačno številko in po nenavadnem spletu okoliščin jo je ta poteza pripeljala do njenega moža.

Kako nepričakovana je lahko ljubezen, dokazuje zgodba Brende Stearns, ki je pred 13 leti poslala sporočilo na napačno številko in tako spoznala moškega svojih sanj.  Brenda je videoposnetek njune zgodbe objavila na svojem TikTok profilu in do sedaj zbrala že več kot 2,2 milijona ogledov.

Vse se je začelo, ko je odšla na obisk k sestri v Ohio, kjer je spoznala nove ljudi in se odločila za izmenjavo številk."Imela sem to navado, da sem ob ponedeljkih pošiljala pozitivna sporočila vsem v svojem imeniku. Takrat sem bila zelo sramežljiva in imela sem morda 10 številk v telefonu," je povedala. In ko je tisti ponedeljek poslala sporočilo, je nazaj dobila odgovor: "Kdo to pošilja?" in ko je odgovorila, je moški zapisal: "Ne, nikoli se nisva srečala. Moje ime je Isaiah Sterns."

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Isaiah je prejšnji dan kupil nov mobilni telefon, vendar njegova SIM kartica ni delovala, zato je šel po novo številko. Po 30 minutah je prejel sporočilo od Brende, ki se je nato opravičila za napako. "Brez skrbi. Rad bi obdržal tvojo številko in te morda kdaj kontaktiral," ji je napisal in tako se je začela njuna ljubezenska zgodba. 

Kmalu sta postala prijatelja tudi na Facebooku. "Ves čas sva se pogovarjala. Imela sva toliko skupnega. Počutila sem se tako udobno, ko sem si dopisovala z njim," se danes spominja Brenda. Ugotovila sta, da Isaiah živi poleg njene mame in zato ga je povabila na kavo, na katero pa sta namesto nje odšli njena sestra in mama. Sama je namreč takrat živela v Ohiu. Nad Isaiahom sta bili navdušeni, Brenda pa se je po nekaj mesecih odločila, da pusti službo in se preseli v Ohio. Ko sta se končno srečala, sta takoj vedela, da je to prava ljubezen.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

"Pogovarjala sva se o najini prihodnosti in sanjah ter se odločila, da ne želiva več čakati," je dejala. Po treh mesecih zveze sta se zaročila in naslednje leto poročila. Danes sta srečno poročena že 13 let in imata šest otrok. "To je bila najboljša napaka v mojem življenju," je povedala v videu, ki ga je všečkalo več kot 250 tisoč ljudi.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke