Zadovoljna.si
Prihajajoči vikend bo v Cityparku še toliko bolj poseben tudi zaradi Vikenda lepiših trenutkov, ko boste lahko izkoristili številne popuste.

Novice

Osvoji darilni bon za nepozaben shopping!

J.V.
16. 05. 2016 16.53
0

Nakupovalni centri so zagotovo eden od najljubših krajev večine pripadnic nežnejšega spola, saj je nakupovanje že od nekdaj bolj domena žensk kot moških. Ja, nakupovanje je pač nekaj, kar nas sprošča, osrečuje in spravi v dobro voljo. Za tistih nekaj ur lahko pozabimo na vsakodnevne skrbi in uživamo v ogledovanju izložb, pomerjanju oblačil in klepetu ob kavi. Obenem pa so nakupovalni centri, kjer vsak najde nekaj zase, tudi odličen kraj za preživljanje časa za vso družino.

Prihajajoči vikend bo v Cityparku še toliko bolj poseben tudi zaradi Vikenda lepiših trenutkov, ko boste lahko izkoristili številne popuste.
Prihajajoči vikend bo v Cityparku še toliko bolj poseben tudi zaradi Vikenda lepiših trenutkov, ko boste lahko izkoristili številne popuste.FOTO: Thinkstock

Če radi obiskujete nakupovalna središča, potem veste, da so ta veliko več kot le kraj za nakupovanje. Dejstvo je, da so nakupovalni centri v zadnjih letih postali pravo središče dogajanja za vso družino in odlična izbira, ko si zaželite dan, poln zabave. Čeprav nam moški pogosto očitajo, da preveč zapravljamo in preveč časa preživimo po trgovinah, pa so številne raziskave v preteklosti dokazale, da je nakupovanje res najboljša terapija. Ženske naj bi se počutile srečnejše že ob sami misli na nakupovanje.

Ženske naj bi se počutile srečnejše že ob sami misli na nakupovanje.
Ženske naj bi se počutile srečnejše že ob sami misli na nakupovanje. FOTO:
Nakupovalni center je obenem tudi kraj za druženje, uživanje v dobri hrani, klepet ob dišeči skodelici kave, poskrbljeno pa je tudi za zabavo najmlajših. Zato ni prav nič presenetljivo, da se ob koncu tedna, zlasti ob slabem vremenu, vedno večkrat zapodimo v bližnje nakupovalno središče. 

Zabava za vso družino na enem mestu

Dan v nakupovalnem centru začnite z obiskom enega od številnih lokalov, kjer si privoščite dobro kavo in se napolnite z energijo, ki jo boste potrebovali za brskanje po trgovinah. Če ste nakupovalni center obiskali z družino ali prijateljicami, potem v tem času izdelajte načrt, kako boste preživeli ure do kosila, katere trgovine boste obiskali in kaj je na vašem nakupovalnem seznamu. V velikih nakupovalnih centrih se dobro zavedajo, kako zelo pomembno je okrepčilo med nekajurnim pohajkovanjem po trgovinah, zato si po prvem delu nakupovanja privoščite odmor in si v eni od restavracij privoščite okusno kosilo, otroci pa naj se zabavajo v igralnem kotičku, preden se okrepčani znova zapodite nazaj med police.

Vse to in še več lahko najdete tudi v našem največjem nakupovalnem središču, Cityparku, kjer se skoraj vsak dan nekaj dogaja, saj so v lanskem letu pripravili več kot 250 dogodkov, od katerih so nekateri trajali celo več dni. Veliko poudarka dajejo otrokom in družinam, seveda pa se trudijo, da vsem obiskovalcem polepšajo dan.

Vikend lepših trenutkov in super popustov

Prihajajoči konec tedna bo v Cityparku še toliko bolj poseben tudi zaradi Vikenda lepiših trenutkov. V soboto, 21. maja, in v nedeljo, 22. maja, boste namreč v njihovih trgovinah in lokalih izkoristili številne posebne popuste, ki so jih pripravili za vse strastne nakupovalce. To pa še ni vse! Konec tega tedna se bodo uresničile sanje vseh, ki radi ustvarjajo z najbolj priljubljeno igračo na svetu. V Cityparku bo namreč vrata odprla prva trgovina LEGO ® Store v Sloveniji. Uradno odprtje trgovine bo v soboto, 21. maja, ob 11. uri, popestril ga bo vrhunski smučarski skakalec Robert Kranjec.

Vikend lepših trenutkov
Vikend lepših trenutkovFOTO:

Sponzorirana vsebina

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493