Zadovoljna.si
Zalando - Nika Krmec

Novice

/ Oglas

Ko tista mala črna obleka ne zadostuje! – Ugotovi, kako Gaja Prestor in ostale vplivnice na Zalandu izberejo svoj stil

P.R.
16. 05. 2022 05.00
0

Obstaja nenapisano pravilo, naj se v vsaki ženski omari nahaja preprosta črna obleka, ki je osnova za stiliranje za katerokoli priložnost. Vse vplivnice Zalando se sicer strinjajo s tem pravilom, vendar so tisto črno obleko zamenjale za kavbojke, preprosto majico in suknjič ali kakovosten trenčkot.

Večina danes vse bolj prisega na preprosto klasiko “manj je več”. Piko na i svojemu stylingu naredi z nakitom in drugimi dodatki. Izberi obleke, v katerih se počutiš udobno, saj le tako žariš pravo samozavest.  

“Končno sem našla znamke, ki ustrezajo moji postavi in lahko kupujem oblačila za manjše postave (»petite«),” je poudarila Patricija Kumer.

Zalando  - Patricija Kumer
Zalando - Patricija KumerFOTO: Arhiv naročnika

Ti nakupovanje v spletnih trgovinah predstavlja nočno moro? Uporabi filtre! 

V spletni trgovini, kjer je na voljo več kot dva tisoč modnih znamk in skoraj pol milijona izdelkov, izbira nikakor ni lahka. Vplivnice Zalando so navdušene nad uporabo filtrov. Pred raziskovanjem modnih oblačil je ključna prava nastavitev konfekcijske številke, barve, materiala. Izbereš si lahko celo dolžino rokavov, hlač ali obliko ovratnika. 

“Najslabše je, ko najdeš popoln kos in je razprodan v tvoji številki,” nam je zaupala Gaja Prestor, ki v izogib takšni neprijetni izkušnji vedno uporablja filtre. 

Zalando - Gaja Prestor
Zalando - Gaja PrestorFOTO: Arhiv naročnika

Kaj pa izbira stilskih oblačil za spomladansko–poletno sezono 2022? 

Izberite klasične kose, za katere veste, da jih boste lahko kombinirale na različne načine. V kombinaciji z njimi dodajajte sezonsko izbrane trendovske kose in jih kombinirajte z vašimi najljubšimi stylingi. 

“Bodo pa letos »in« barve. S pastelnimi barvami nikakor ne boste zgrešile,” je za dodala Alja Perne.

Zalando - Alja Perne
Zalando - Alja PerneFOTO: Arhiv naročnika

Ne veš kaj izbrati? Na spletni strani Zalando najdeš inspiracijo!

Med najbolj uporabljenimi triki, ki jih uporabljajo vplivnice, je spremljanje inspiracij, kjer opazijo stilske kose, ki jih sicer ne bi nikoli opazile, všečkanje izbranih kosov in brskanje med priporočenimi izdelki. 

“Moj trik je, da pogledam vse, kar sem si prejšnjič “posrčkala”,” dodaja Nika Krmec.

Zalando - Nika Krmec
Zalando - Nika KrmecFOTO: Arhiv naročnika

Težko je, ko si brez ideje, in ne veš, kaj izbrati zase, da bi si obarvala svojo pomlad. Na spletni strani Zalando preveri, kaj so za to poletje zase našle vplivnice. Obišči Zalando

Naročnik oglasa je Zalando.

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 357