Zadovoljna.si
kristali

Novice

Kristali, ki bodo izboljšali vaš spanec

Zadovoljna.si
13. 04. 2022 05.00
0

Če nismo naspani, smo utrujeni in razdražljivi, naša raven energije pa je zelo nizka. Težave s spanjem lahko odpravimo z izbranimi kristali. Preverite, kako!

Hiter tempo, ki nam ga narekuje sodoben življenjski slog, lahko na dolgi rok pusti trajne posledice na našem zdravju. Ob tem posameznik začuti nelagodje, stres, tesnobo, posledično se lahko pojavijo težave z nespečnostjo. Če nismo naspani, smo bolj utrujeni, razdražljivi, naša raven energije pa je zelo nizka. Situacijam, ki nas spravljajo v tak položaj, se zelo težko izognemo v velikem loku, obstaja pa naravna rešitev, s katero lahko ta problem omilimo. 

Palo santo: sveti les, ki prečisti negativno energijo
Preberi še
Palo santo: sveti les, ki prečisti negativno energijo

Splošno znano je, da imajo kristali vpliv na človekova energijska polja – s svojimi edinstvenimi energijskimi vibracijami lahko preusmerijo energijski tok v telesu in odpravijo blokade. Kristalov, ki s svojo pomirjujočo energijo pomagajo zmanjšati ali celo odpraviti težave s spanjem, je kar nekaj, najbolj odmevni pa so: ametist, magnezit, mesečev kamen, sodalit in selenit. 

Manj stresa in negativnosti 

Nežen vijoličast odtenek ametista je dovolj, da umiri vsak nevihten um. Je kristal sprostitve, saj njegova pomirjujoča energija uspešno odžene negativne misli in neprijetna čustva, prav tako človeka razbremeni stresa. Primeren je predvsem za osebe, ki se spopadajo s tesnobo ali glavobolom, ki je posledica stresnih dogodkov. Ametist, postavljen v spalnici, zagotovi dober in kakovosten spanec, prav tako pa poskrbi, da po prebujenju sanje ne uidejo iz spomina. 

Umiritev uma in telesa

Eden izmed naravnih zdravilcev za vse nespeče je magnezit, ki poskrbi za sprostitev in umiritev  telesa. Kristal omogoča duhovno rast ter podpira vizije. Prinaša pozitivne spremembe v življenju in usklajuje notranji svet posameznika. Če se ga postavi pod vzglavnik, pomaga odgnati stres in vse neprijetne dogodke iz glave, ki onemogočajo globok in miren spanec. 

Nasvidenje more, dobrodošle lepe sanje!

Mesečev kamen je popoln kristal za tiste, ki se spopadajo s hudimi nočnimi morami. Kristal stabilizira čustva ter koristi pri sproščanju frustracij, povečuje umirjenost, na ta način pa zdravi nespečnost in hkrati pomaga pri ustvarjanju prijetnih sanj. 

Kristali, s katerimi boste še bolj zasijale
Preberi še
Kristali, s katerimi boste še bolj zasijale

Stop smrčanju

Kaj pa ko ne moremo zaspati in si posteljo delimo z osebo, ki nima težave z nespečnostjo? Nasprotno, zaspi pred nami, povrh vsega pa še smrči! Nadležna reč, tako za nas kot za osebo, ki spi zraven. V tem primeru lahko na pomoč priskoči kristal selenit, ki pomaga očistiti, uravnotežiti in razširiti energijsko polje v predelu grla in sinusov. S svojimi angelskimi vibracijami ustvari boljši pretok energije, kar posledično zmanjša težave s smrčanjem. 

Uravnotežena in čista avra

V boju proti nespečnosti je zelo uspešen tudi sodalit. To je kristal, ki uravnoteži in čisti avro ter odpravlja strahove pred neznanim. Zmanjšuje stres in človeka odvrača od zapravljanja časa in energije za nepomembne stvari. Posameznikovo glavo napolni s pozitivnimi mislimi, kar se odraža v njegovih sanjah – prežene more in prikliče lepe, prijetne sanje. 

Paket kristalov za boljši in trdnejši spanec najdete NA TEJ POVEZAVI.

To so kristali, ki privlačijo ljubezen
Preberi še
To so kristali, ki privlačijo ljubezen

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493