Zadovoljna.si
Kristina Miler

Novice

Po zmagi v Sanjskem moškem se je povsem umaknila, to je razlog, zakaj

Zadovoljna.si
21. 08. 2023 11.07
2

Vse oboževalke šova Sanjski moški veste, da se je Kristina Miler, dobitnica zadnje Blaževe vrtnice, pred kratkim zaprla vase in se za nekaj mesecev popolnoma umaknila z družbenih omrežji, ki lahko zelo slabo vplivajo na naše počutje. Z njo smo poklepetali o tem, kako je v tem času ponovno našla sama sebe, kako se bo s sovražnimi komentarji spopadala v prihodnje in zakaj se je pravzaprav sploh umaknila.

Kristina Miler, zmagovalka šova Sanjski moški, se je pred nekaj meseci popolnoma umaknila iz družbenih omrežij, to pa je storila zato, ker je 'izgubila samo sebe'. Pisali smo že o tem, da je biti to, kar si, pravzaprav največja umetnost, še posebej v današnjem času, ko nas pogosto oblikujejo pričakovanja drugih. Nekaj nasvetov o tem, kako lahko ostanemo zveste same sebi in kaj to pravzaprav sploh pomeni, je z nami delila že Tjaša Macerl, kako pa se je Kristina spopadla s to nadležno težavo, pa lahko izveste v nadaljevanju. 

"Biti to, kar si" je največja umetnost in včasih tudi največja ovira
Preberi še
"Biti to, kar si" je največja umetnost in včasih tudi največja ovira

"Prišlo je do točke, ko sem objavljala stvari, ki so jih ljudje želeli, da bi jim ustregla, da bi me nehali napadati, da bi nehalo biti 95 odstotkov zlobnih komentarjev," je povedala in dodala: "Nekateri ljudje še danes komentirajo "Sama si si kriva" in podobno, ampak tem ljudem lahko samo rečem, ne obsojaj, če ne poznaš vseh podrobnosti in če nisi na bil/bila na mojem mestu." 

"Prihajalo je do groženj, vsebina teh groženj pa je bila tako vulgarna, da ne želim tega nikoli deliti z javnostjo. Hvala bogu so se stvari z grožnjami zdaj rešile," je še povedala Kristina. 

Kristina Miler
Kristina MilerFOTO: Osebni arhiv Kristine Miler

Prvi korak do reševanja težave, ki se ga je poslužila simpatična vplivnica, je bil, da se je za nekaj mesecev popolnoma umaknila izpred oči javnosti, aktivna pa ni bila niti na družbenih omrežjih. 

Kristino smo povprašali tudi o tem, kako je v tem času ponovno našla samo sebe in kaj je bilo pravzaprav tisto, kar ji je v tem času najbolj pomagalo. Zaupala nam je, da je bila ena izmed tehnik ta, da si je vsak dan znova postavila vprašanje: "Kdo si?"  Vsaka, ki se je že kdaj znašla v podobni situaciji, ve, da nikakor ni enostavno, ko moraš začeti od samega začetka in se spomniti, zakaj si se sploh začela ukvarjati z nekim hobijem, kaj si sploh želiš in kaj te osrečuje, kot je morala to storiti Kristina. 

"Narava mi je zelo pomagala, najbolj pa mi je pomagala voda. Tekoča voda, reke, potoki ... Verjamem, da tekoča voda odnese vso slabo energijo stran, in moram reči, da to res drži," je še povedala o tematiki in dodala, da bo o tem v bližnji prihodnosti še spregovorila. 

Začni resnično živeti in pozabi na občutek praznine
Preberi še
Začni resnično živeti in pozabi na občutek praznine
Kristina Miler
Kristina MilerFOTO: Osebni arhiv Kristine Miler

Povedala nam je tudi, da se dobro zaveda, da negativni komentarji so in verjetno vedno bodo, toda to je več ne skrbi."Upam, da jim bom lahko pomagala, ker vsi tisti, ki širijo sovražni govor, so zelo nesrečne osebe, v sebi so prazni in imajo zlomljeno dušo. Nekateri od teh na ta način iščejo pomoč, spet drugi pozornost ali pa želijo drugi osebi uničiti dan, da se oni ne počutijo najslabše. Na koncu dneva mi je hudo za te ljudi, ker da si tako poln jeze, mora biti res nekaj narobe," je še povedala prikupna Kristina, ki je ponovno polna življenja

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Blaž Kričej Režek in Kristina Miler
Blaž Kričej Režek in Kristina MilerFOTO: POP TV
Kdo je moški, ki te dni objema sanjsko Nušo?
Preberi še
Kdo je moški, ki te dni objema sanjsko Nušo?

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375