Zadovoljna.si
CUBO golf Smledenik-6

Novice

/ Oglas

Kulinarična pravljica v Smledniku

P.R.
17. 09. 2021 07.55
0

Dobro znana lokacija, le 20 minut od Ljubljane, v idiličnem Smledniku, že vrsto let gosti enega najlepših golf igrišč v regiji.

Ob prostranih zelenicah pa lahko uživajo tudi tisti, ki ne igrajo golfa. CUBO golf restavracija s svojo klubsko hišo in terasami, ki jih obdaja zelena okolica, je odličen prostor za družinska kosila, praznovanja, poroke, poslovne dogodke in še bi lahko naštevali. Restavracija slovi kot prostor za zasebne in poslovne dogodke vseh vrst, kjer je vsak dogodek začinjen z izvrstnimi kulinaričnimi okusi, kjer ljubitelji dobre hrane, najdejo krožnik zase. 

CUBO golf Smledenik
CUBO golf SmledenikFOTO: Arhiv ponudnika

Ker Smlednik z okolico obdajajo številne kolesarske poti, je CUBO golf restavracija pomembna kolesarska postojanka, saj je okrepčilo s kozarcem osvežilne pijače ali dobrim burgerjem, odlično gorivo za nadaljevanje poti. Za vse ljubitelje vikend izletov v naravi, je poleg kolesarstva Cubo golf izhodiščna točka za sprehode ali obisk gradu Smlednik. Medtem ko uživate na terasi restavracije, v izvrstni hrani in dobri družbi, pa bo vaš pogled ujel vršace okoliških hribov, kjer boste našli svoj mir.

CUBO golf Smledenik
CUBO golf SmledenikFOTO: Arhiv ponudnika

Ekipa CUBO golf restavracije navdih išče v naravi in njeni rodovitnosti, ki v vsakem letnem času postreže z lokalnimi sestavinami, ki so vodilo sezonske ponudbe restavracije. Vsak CUBO krožnik prepleta več zgodb, ki jih sestavlja predana, izkušena in kreativna ekipa, ki vas bo popeljala v nepozabno gurmansko izkušnjo. Enostavne in skrbno izbrane sestavine združene na krožniku, v kozarcu ali v skodelici, bodo zadovoljile vse, ki cenite mirne kotičke v naravi in dobri družbi. 

CUBO golf Smledenik
CUBO golf SmledenikFOTO: Arhiv ponudnika

Za popolno kulinarično izkušnjo poskrbi ambient, ki vas v hladnejših mesecih pogreje v udobju toplega lesa in prasketajočega kamina, v toplejših dneh pa senco najdete na terasah, ki obdaja klubsko hišo.

CUBO golf Smledenik
CUBO golf SmledenikFOTO: Arhiv ponudnika

V CUBO golf restavracijo lahko pridete na dober kos mesa ali ribe. Poskrbljeno pa je tudi za vegetarijance in vegane, ki jih chef razvaja z izbranimi in svežinimi jedmi.

CUBO golf Smledenik
CUBO golf SmledenikFOTO: Arhiv ponudnika

Naročnik oglasa je CUBO. 

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493