Zadovoljna.si
Velikonočne dobrote

Novice

Tako boste letos pripravili najboljšo velikonočno pojedino

V.H.
23. 03. 2021 14.39
0

Velika noč je eden tistih praznikov, ko se razveselimo bogato obložene mize, na kateri ne smejo manjkati dobrote, kot so šunka, hren, pirhi, potica in druge okusne jedi. Na ta dan običajno za mizo povabimo tudi svoje najbližje oziroma vse, s katerimi bi radi uživali v slastnih in izbranih grižljajih. Preden pa se lotite velikonočne pojedine, je nikar ne pozabite fotografirati!

Velika noč je tik za ovinkom, nam pa se že cedijo sline po velikonočnih dobrotah, ki jih tokrat ne bomo samo jedli, ampak tudi fotografirali. Tudi letos se zabava nadaljuje v ritmih HOFER (S)CENE in z Ladom Bizovičarjem kot glavnim akterjem vsem že dobro znanega refrena »po po HOFER CENI«, tokrat »stopamo« tudi v veliko noč.

Gibanje, ki se nadaljuje 

HOFER (S)CENA ni le oglas, ampak je gibanje, ki spodbuja, da lahko zaživiš, kot si želiš. Kaj še čakaš? Življenje je lahko prav zabavno, če znamo v njem sproščeno uživati, smo vsaj malo duhoviti ali ustvarjalni, se kdaj pa kdaj od srca nasmejimo in si kaj dobrega tudi privoščimo. Evforija novega gibanja v slogu 'zaživi svobodno', je prinesla tudi nove rime, saj si lahko za velikonočno pojedino privoščite vse, kar si želite. »Šunko, hren, potico, kaj boš za sladico? po HOFER CENI. Velikonočne dobrote z nami deli in nagrade se veseli … po HOFER CENI.« 

Priprave na veliko noč se lahko začnejo.
Priprave na veliko noč se lahko začnejo.FOTO: Shutterstock

 Pripravite najboljšo velikonočno pojedino 

Zakaj ne bi letos pripravili najboljše pojedine, ki se je bodo razveselili prav vsi? Da bo letošnja zabava v kuhinji, kjer bodo nastajale velikonočne dobrote, še bolj ustvarjalna, so pri HOFER (S)CENI pripravili za vas dva posebna recepta. Zavihajte rokave, pripravite sestavine, ki so na voljo v trgovinah HOFER, in poleg pirhov postavite na mizo še okusno velikonočno prato in mini veganske potičke. Tako lahko vsak dobi košček jedi, ki si jo za veliko noč želi. Praznično obložena miza pa bo za natečaj še bolj fotogenično zasijala in se nato še za super nagrade potegovala. 

Privoščite si več po dostopni ceni 

Obstaja cena in obstaja HOFER CENA, ki je edinstveno zagotovilo kupcem, da so nakupili izdelke najboljše kakovosti po najboljši ceni: »Načelo, da želimo najboljše cene nuditi prav vsem, je privedlo tudi do premišljene odločitve, da nimamo programov zvestobe - in s tem povezanih stroškov. Naša predanost učinkovitemu in gospodarnemu poslovanju pa se kaže tudi v visokem odstotku zelene električne energije, ki jo proizvajamo z našimi lastnimi sončnimi elektrarnami,« pravijo pri podjetju HOFER, kjer tudi na tak način ustvarjajo prihranke, ki jih v obliki najboljše HOFER CENE potem prenašajo na svoje kupce.

Sodelujte v nagradnem natečaju.
Sodelujte v nagradnem natečaju. FOTO: Arhiv ponudnika

Kako si lahko s svojo velikonočno pojedino priborite nagrado? 

Nič lažjega! Vse, kar morate narediti, je, da se pohvalite s svojo fotografijo velikonočnih dobrot. To storite tako, da fotografijo naložite prek spletnega obrazca ter sodelujete v nagradnem natečaju. Med vsemi prispelimi fotografijami bomo štiri najbolj izvirne nagradili s HOFERjevimi boni v vrednosti 20 evrov, med vsemi sodelujočimi pa izbrali še srečnega dobitnika, ki bo prejel HOFERjeve bone v vrednosti 40 evrov. Natečaj poteka od 19. marca do 6. aprila 2021.

Torej, Lado Bizovičar vedno poskrbi, da se imamo čemu nasmejati, tokrat pa se nam lahko smeji že ob sami misli na vse okusne in slastne jedi, ki bodo krasile mize za veliko noč. Na HOFER (S)CENI že narašča napetost in vse poka od radovednosti - le kakšna bo vaša velikonočno obložena miza?

Obstaja cena in obstaja HOFER CENA.
Obstaja cena in obstaja HOFER CENA.FOTO: Arhiv naročnika

Sponzorirana objava

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375