Zadovoljna.si
Lado Bizovičar

Novice

Lado Bizovičar poskrbel za novo presenečenje

Ma.K.
07. 05. 2021 20.00
0

Skoraj leto dni mineva od takrat, ko nas je Lado Bizovičar v zabavnem videospotu znane trgovske verige presenetil s hipstersko opravo in z brki ter nas okužil s spevnimi raperskimi rimami, v ritmu katerih smo se pozibavali vse poletje. A to pomlad je čas za novo presenečenje: Lado je namreč znova močno spremenil svoj stil oblačenja, brke pa so, kot kaže, zamenjali dolgi lasje. Njegovo novo podobo spremlja tudi povsem svež hit, ob katerem vas bodo zagotovo zasrbele pete.

Sredi lanskega leta je Slovenijo obnorelo novo gibanje s sloganom 'Zaživite kot želite', ki se je začelo z videospotom in kampanjo, v kateri je imel glavno vlogo Lado Bizovičar in njegova izstopajoča hipsterska oprava – še posebej brki, ki si jih je pustil rasti med karanteno. Poletni 'beat' je šel hitro v uho in je močno zaznamoval naš sicer precej omejen vsakdan. A pomlad je čas za nov hit, pa tudi novo Ladovo podobo. Pisane obleke, raztegnjene puloverje in "šlape na štumfe" so zamenjali bela srajca, z rožami posut brezrokavnik in – pazi to! – dolgi lasje, speti v čop. Prav ste slišali: Lado je postal dolgolasec s čisto pravo prečko in priznati je treba, da mu nova podoba odlično pristoji. 

Klikni tukaj >> za ogled novega hita.

Za dodaten efekt poskrbijo tetovaže, ki se bohotijo izpod zavihanih rokavov bele srajce, piko na i pa predstavlja prav poseben 'modni dodatek': harmonika! Se Lado seli med narodnjake? Morda, a zaenkrat samo v novem oglasu trgovske verige HOFER, s katerim se nadaljuje zabava v ritmih HOFER SCENE – tokrat v narodnozabavni preobleki. Lado je torej rapersko sestavljanje rim zamenjal za narodnozabavne viže in poskrbel, da se bomo to poletje zibali v ritmu polke ter si v povsem novi podobi požvižgavali vsem že dobro znan refren "po po HOFER CENI". Nov videospot je odlična uvertura v poletje, v katerem bomo končno lahko zaživeli, kot smo sanjali ves ta čas. HOFER SCENA namreč ni le nov hit. Ni le oglas. Gre za način življenja, ki nas opominja, da lahko brez zadržkov vsakdo živi, kot si sam želi. 

Lado Bizovičar je pisano obleko zamenjal za z rožami posut brezrokavnik.
Lado Bizovičar je pisano obleko zamenjal za z rožami posut brezrokavnik.FOTO: Arhiv naročnika

Čas je, da zaživimo, kot si želimo!

"Nov hit smo posneli, spet naglas bomo peli. Pomladno razpoloženje s plesom bomo proslavili in se v narodnozabavnih ritmih skupaj veselili. Zavriskajte naglas, med nami je nov narodnozabavni as. Zdaj harmonika odmeva, vsa družina že prepeva 'po-po-po HOFER CENI'," sporočajo pri HOFERju in obljubljajo, da nam nov hit zlepa ne bo šel iz glave. Poleg tega, da bo skrbel za zabavo, bo tudi prijeten opomnik, kje najdemo pestro paleto izdelkov po ceni, ki je vsakemu dostopna in živ dokaz, da za izdelke najboljše kakovosti ni treba odšteti visokih zneskov. HOFER namreč v kar 89 trgovinah po Sloveniji z optimiziranjem praktično vseh delovnih procesov ustvarja prihranke, ki jih v obliki najboljše HOFER CENE prenaša na svoje kupce. Vse, da lahko zaživimo, kot si želimo, in si privoščimo najboljše užitke po vedno dostopni ceni. Lado Bizovičar pa kot vedno poskrbi, da se imamo pri tem še čemu nasmejati – nenazadnje samemu sebi.

Vsak lahko živi, kot si sam želi.
Vsak lahko živi, kot si sam želi.FOTO: Arhiv naročnika

Ob tem pri trgovcu obljubljajo, da je to šele začetek. Kaj torej lahko še pričakujemo? Če je lansko leto minilo v slogu hip hopa, bo letos po njihovih besedah vsak našel nekaj zase. To je namreč šele prvi hit v žanrski izvedbi. S tem želijo v gibanje življenja po lastnih željah vključiti prav vse generacije. Lepo je namreč živeti v svetu, kjer vsi lahko zaživijo, kot si želijo, a še lepše je, če vemo, da na tem svetu nismo sami. Glasba in ples sta že od nekdaj povezovala in osrečevala ljudi. Zakaj se torej ne bi pridružili novemu gibanju, zaradi katerega ne boste samo prepevali najboljših rim, ampak ob njih tudi plesali, se zabavali in sodelovali? In tokrat ne bo izgovorov v smislu "eh, to ni zame, to ni moj stil", saj bo z različnimi žanrskimi preoblekami poskrbljeno za sleherni glasbeni okus. 

Lani je Ladovo rapanje samo na spletni platformi YouTube doživelo več kot milijon ogledov. Lahko narodnozabavna HOFER SCENA preseže ta rekord? Bomo videli, vsekakor pa že z nestrpnostjo pričakujemo nova presenečenja. Do takrat pa uživajmo v najboljših glasbenih ritmih ob najboljši ponudbi po najboljši ceni – HOFER CENI.

Sponzorirana vsebina

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375