Zadovoljna.si
Lana Briški

Ambasadorke

Lana Briški: Naj drugi živijo povprečno življenje, ampak ne ti!

J.V.
18. 03. 2019 09.20
0

Kdo je Lana Briški, vlogerka in instagramerka, ki pravi, da je pripravljanje vsebin za Instagram in YouTube njena največja ljubezen in da je nič ne izpopolnjuje tako, kot pristen stik z gledalci oziroma sledilci?

Kakšno sporočilo želiš poslati svojim sledilcem?

Dekleta s sanjami, postanejo ženske z vizijo. Smo nežnejši spol, ampak zato nič manj sposobne. Potrebno je ciljati visoko, jaz verjamem vate. Imaš to!

Kakšen je tvoj življenjski moto?

Naj drugi živijo povprečno življenje, ampak ne ti.

Kaj ti v življenju največ pomeni?

Kavice z mami, nora potovanja s prijateljicami, moj posvojeni mačkon Neron in moje ljubeče gledalke, ki me vsak dan spomnijo, zakaj ustvarjam video vsebino za YouTube.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Zakaj si se odločila postati vlogerka in influencerka?

Ker sem želela deliti svoje zgodbe. Vse ženske pogovore, ki jih imamo s prijateljicami sem želela prenesti v video in pokazati širni Sloveniji, da je vsakdo že imel kdaj slab zmenek ali spor z najboljšo prijateljico, in da nobena tema ne bi smela biti tabu.

Če bi morala izbrati eno stvar, pri kateri si res dobra, bi izbrala ...

Pisanje! Kot otrok sem prebrala celotno knjižnjico, ves čas sem tičala za knjigami. Zato mi besedni zaklad resnično ne peša.

Kako izgleda tvoj popolni dan?

Oh, dan z mojimi puncami nekje na Primorskem! Zgoden začetek, ker so jutra najlepši del dneva, velika porcija palačink s čokolado za zajtrk in sprehod ob obali z vonjem po morju in borovcih. Italijanska kulinarika za kosilo in pokušanje vin na Brdih. Klepetanje in smeh s kozarcem vina v roki pozno v večer,  je vse kar potrebujem!

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Lastnost, na katero si pri sebi najbolj ponosna ...

Sočutje. Vživim se v sočloveka in čutim radost ali bolečino skupaj z njim. Prijatelji lahko vedno računajo name, zvesta sem jim tudi za hrbtom.

Kdo je zate superženska?

Moja mami! Oseba, ki mi je pokazala, kako uspešne smo ženske lahko poslovno in hkrati ves čas razvijala mojo kreativnost, splošno razgledanost in občutek za kulturo. Kot otrok sem šla večkrat na balet, opero ali koncert kot v kino, za kar sem ji danes izredno hvaležna.

Kako se najraje sprostiš po napornem dnevu?

Z ogledom enega YouTube videa za drugim, punce vemo, kako je to ane? Rada spremljam in podprem 'youtuberje', ki so me navdihnili, da tudi sama poskusim s snemanjem videov.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Kaj bi moral vsak narediti vsaj enkrat v življenju?

Poskusiti suši! Haha, uganeš, kdo je velik ljubitelj sušija?

Česa se v naslednjih 10 letih najbolj veseliš?

Novih poznanstev. Srečati osebe, ki mi bodo nadvse pomembne v prihodnih desetletjih, pa tega še vem ne. Graditi svoje sanje in si ustvariti ime zase. Prepotovati svet. Si ustvariti družino, v kakršni koli obliki že. Predvsem pa živeti življenje polno kreativnosti, ljubezni in smeha, kjer dnevi ne postanejo rutina.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375