Zadovoljna.si
Božični koledar

Novice

To je božični film, ki vas bo popeljal v novoletno vzdušje

N. Č.
24. 11. 2022 05.00
0

Ta konec tedna bodo v številnih slovenskih mestih zažarele novoletne luči, na POP TV pa v petek prihaja eden najlepših romantičnih božičnih filmov, ki vas bo popeljal naravnost v praznično decembrsko vzdušje. Film Božični koledar bo na sporedu ob 22.10, takoj po priljubljeni informativni oddaji 24UR zvečer.

Film Božični koledar se vrti okoli zagnane odvetnice Emily (Laura Bell Bundy), ki se po babičini smrti vrne v svoj domači kraj. Odloči se, da bo prevzela babičino pekarno, ki jo je poimenovala po njej, saj je bila peka od nekdaj njena skrita strast. Toda kmalu jo šokira nepričakovana novica. Ne le, da izve, da je bila babica v velikih dolgovih, ugotovila bo tudi, da se čez cesto odpira nova trgovina z živili, ki bi lahko ogrozila njen posel. Toda Emily se ne bo predala brez boja! 

Dogajanje se še bolj zaplete, ko tik pred adventom po pošti prejme božični koledar od skrivnega oboževalca. Le kdo ji je poslal to pozorno darilo?

Božični koledar
Božični koledarFOTO: Mar Vista Entertainment

O filmu je spregovorila tudi Laura Bell Bundy sama, ki je nad zasedbo ljudi, ki so sodelovali pri tem projektu, neizmerno navdušena: "To je odlična zasedba, odlična skupina ljudi. Brendon je preprosto odličen igralec in z njim je tako enostavno in čudovito delati. Ležerno. Frazey Ford, ki je tudi v našem filmu, je neverjetna glasbenica. Slišala sem njeno glasbo, preden je prišla v film, zato sem bila zelo navdušena, ko sem jo spoznala. Na snemanju in izven njega smo se zelo zabavali."

Veliko lepih besed je namenila tudi producentu filma, s katerim je v preteklosti že sodelovala: "Allan Harmon je res poseben. Najel je direktorja fotografije, ki ga je želel. Najel je urednika, kakršnega je želel. Ko je režiser v taki meri vpleten v film, potem veš, da bo njegova vizija pravilno izvedena."

Močno se je povezala tudi s svojim soigralcem (Brendon Zub), s katerim je v času snemanja preživela po 16 ur na dan ali pa celo več. "Vsekakor sem mnenja, da sva z Brendonom imela močno kemijo," je priznala in dodala: "Med nama je bila tudi delovna kemija, saj oba delava na enak način. In bilo je res naravno. Brendon je neverjetno prijetno človeško bitje in neverjeten igralec, ki lahko zdrsne naravnost v lik in postane ta oseba."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Laura Bell pa med snemanjem filma ni uživala le zaradi odlične zasedbe, temveč tudi zaradi dejstva, da tudi sama naravnost obožuje božične praznike. "V tem času se veselim predvsem sprostitve. Rada postavljam božično drevo, rada postavljam lučke in okraske ter poslušam božično glasbo. To mi je res všeč! Rada pridem domov za zahvalni dan in vidim svojo družino. Moja družina postavi drevo kar takoj, ko se konča noč čarovnic. Z možem tega v resnici ne počneva, saj dobiva pravo drevo. Čeprav živimo v Kaliforniji, gremo po navadi za praznike domov na vzhodno obalo, kjer je dejansko hladno in bi lahko snežilo. Vsako leto se skušamo odpraviti tudi nekam, kjer dejansko sneži, da gremo lahko smučat," je povedala v enem izmed intervjujev.

Laura Bell Bundy
Laura Bell BundyFOTO: Profimedia

Prikupno romantično komedijo Božični koledar si lahko ogledate ta petek ob 22.10 na POP TV, tiste najbolj neučakane pa film čaka že ta trenutek na VOYO!

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493