Zadovoljna.si
Matthew McConaughey

Novice

Vsi govorijo o sinu slavnega igralca, to je razlog, zakaj

N. Č.
13. 07. 2023 05.00
0

Sin Matthewa McConaugheyja je za svoj 15. rojstni dan dobil prav posebno darilo, ki se ga je močno razveselil. Le kakšno presenečenje sta zanj pripravila Matthew McConaughey in Camila Alves?

Danes nevarnosti prežijo na mlade iz vseh strani, zato se vse več staršev odloča za omejitev dostopa do družbenih omrežij, ki pogosto ustvarjajo nerealna pričakovanja. Zelo zaščitniška starša sta tudi Matthew McConaughey in Camila Alves, ki pa sta se končno malce omehčala in sinu Leviju za njegov 15. rojstni dan podarila dovoljenje, da si ustvari svoj profil na družbenih omrežjih. 

Ob tej priložnosti so njegovi starši posneli video, v katerem so razkrili, da jih je 15-letnik dolgo rotil in prepričeval, naj mu dovolijo uporabo družbenih omrežij, še posebej zato, ker jih uporablja večina njegovih prijateljev.

Vsi govorijo o njenem sinu. Ko ga boste videli, vam bo jasno, zakaj
Preberi še
Vsi govorijo o njenem sinu. Ko ga boste videli, vam bo jasno, zakaj

V video posnetku mu Matthew in Camila skupaj čestitata za njegov 15. rojstni dan, nato pa razkrijeta, da se mu bo prav na ta dan uresničila velika želja ...

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Levi, na tvoj 15. rojstni dan ti dovoliva, da se pridružiš vesolju družbenih omrežij," je navdušeno povedal Matthew, medtem ko je bila Camila malce bolj previdna in zadržana, a na koncu je tudi sama priznala, da pa je mogoče res že čas, da se tudi Levi pridruži svojim vrstnikom v svetu družbenih omrežij.

Ljubezen, ki jo skrivata tudi 25 let po razhodu
Preberi še
Ljubezen, ki jo skrivata tudi 25 let po razhodu

Ključno vlogo pri tem, da se je s prav posebnim darilom strinjala tudi Camila, je verjetno imel Matthew, ki jo je tudi na video posnetku skušal pomiriti, hkrati pa je s svojimi izjavami pokazal, da ima zelo veliko zaupanje v svojega sina.

"Ve, kdo je in kam gre. Mislim, da se lahko spoprime s tem. Ima odlično zgodbo za povedati in deliti," je še povedal ponosen očka in dodal: "Vsem vam želim sporočiti, da skupnost dobiva zelo kul in spoštljivega mladeniča, Levi McConaughey prihaja proti vam in upam, da se lahko vsi potrudite, da z njim ravnate enako. Levi, uživaj v pustolovščini, deli svojo zgodbo in se izražaj." 

Družina McConaughey
Družina McConaugheyFOTO: Profimedia

Na lastnem profilu je že objavil prvo objavo!

Da je bil darila zares vesel, dokazuje tudi dejstvo, da je na svojem lastnem profilu že delil svojo prvo objavo!

Gre za video posnetek, v katerem je predstavil sebe in svoje številne interese, ki vključujejo deskanje, potapljanje, smučanje, prostovoljstvo in preživljanje časa s prijatelji in družino. Ob svojem prvem videu je zapisal, da je zelo vesel, da je tu, to pa le še dodatno potrjuje, koliko temu najstniku pomeni vstop v svet družbenih omrežij!

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Vsi govorijo o njegovem sinu. Ko ga boste videli, vam bo jasno, zakaj
Preberi še
Vsi govorijo o njegovem sinu. Ko ga boste videli, vam bo jasno, zakaj

Vir: tportal.hr, people.com

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399