Zadovoljna.si
Linda Andrade

Novice

Milijonarjeva žena svetovala ženskam, kako osvojiti bogatega moškega: "Obnašajte se neumno"

N. Č.
18. 07. 2023 05.00
0

Linda Andrade, žena bogatega mehiškega poslovneža, je pred kratkim na svojem družbenem omrežju delila nasvete o tem, kako lahko tudi same osvojite bogatega moškega in pričnete živeti 'brezskrbno' življenje.

Linda Andrade, žena milijonarja Rickyja Andradeja, na svojem družbenem omrežju redno deli utrinke svojega na videz popolnega življenja. Poleg utrinkov s svojimi sledilci in sledilkami deli tudi nasvete o tem, kako osvojiti bogatega moškega, kaj so prednosti in kaj slabosti življenja, kot ga ima ona, ter še mnogo več. 

"Porabite veliko več denarja, kot je potrebno, obnašajte se, kot da ste najlepši v sobi, tudi če obstaja velika verjetnost, da niste, predvsem pa se obnašajte neumno," je vplivnica svetovala svojim sledilkam, ki stremijo k pravljičnem življenju, kot ga ima ona."Možgani? Kdo jih potrebuje?" je še dodala Lina. 

Playboyeva zajčica razkrila, kaj se je v resnici dogajalo za zaprtimi vrati
Preberi še
Playboyeva zajčica razkrila, kaj se je v resnici dogajalo za zaprtimi vrati

Pod njeno objavo so se zvrstili številni komentarji, tako pozitivni kot negativni. "Raje bi bila neodvisna," se glasi prvi, medtem ko druga sledilka dodaja, da gre za 'neumno vsebino, ki jo ljudje ne bi smeli spremljati'

"Ne zanima me, kaj si ljudje mislijo ali govorijo. Želim si takšnega načina življenja, da mi ni treba skrbeti za stvari," je zapisala sledilka, druga pa je dodala: "Ima tvoj mož kakšne samske prijatelje?"

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Vplivnica je na svojem družbenem omrežju spregovorila tudi o slabostih in prednostih svojega brezskrbnega življenja. Kot prednosti je navedla: 'Veliko prostega časa, saj mož vedno dela,' 'Nikoli ti ni treba skrbeti glede denarja,' 'Vsak teden mi prinese sveže rože,' 'Nikoli ni treba kuhati,' 'Vsak dan je posebna priložnost,' 'Bogati moški so bolj romantični,' 'Bogati moški so bolj zabavni,' 'Ni mi treba delati' in pa 'Vedno se najde posebna priložnost, za katero se lahko lepo uredim.'

Pri 7 letih je gledal, kako so njegovo bodočo ženo okronali za Miss sveta
Preberi še
Pri 7 letih je gledal, kako so njegovo bodočo ženo okronali za Miss sveta

Pod slabosti pa je navedla dejstvo, da njenemu možu ženske pogosto pošiljajo sporočila in nespodobna povabila, vedno jo je strah, da jo bodo oropali, saj pri sebi nosi veliko denarja in dizajnerske modne kose, vedno mora biti videti popolno, ženske si želijo njenega moškega, pogosto je utrujena, saj veliko potujeta, mož ji kupuje preveč stvari in pa nikoli ji ne dovoli, da bi vozila (avto). 

Linda je nedavno razkrila tudi, koliko zapravi za svoj urejeni videz in razvajanje.

Linda Andrade
Linda AndradeFOTO: Profimedia
Snaha monaške princese o umoru: 'To je zgodba, v katero sem bila vedno osebno vpletena'
Preberi še
Snaha monaške princese o umoru: 'To je zgodba, v katero sem bila vedno osebno vpletena'

Linda in Ricky sta močan par

Ricky Andrade je bil star le 21 let, ko je pustil službo in se posvetil marketingu. Hitro se je naučil novih veščin in pri 23 letih je zaslužil svoj prvi milijon. Je lastnik Market Masters Academy, kjer usposablja ambiciozne podjetnike in jim pomaga napredovati v karieri.

Služba ga je združila z Lindo. Hitro sta se zbližala in poročila. Ne smemo pozabiti, da ima tudi Linda podjetniški duh. Že pri 16 letih je ustanovila blagovno znamko Luxe By Linda, tri leta pozneje pa je zaslužila svoj prvi milijon. 

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Linda Andrade
Linda AndradeFOTO: Profimedia
Linda Andrade in njen mož Ricky.
Linda Andrade in njen mož Ricky.FOTO: Profimedia
Opravljiva Crystal: Seksal je samo dve sekundi. Bilo je grozno!
Preberi še
Opravljiva Crystal: Seksal je samo dve sekundi. Bilo je grozno!

Vir: index.hr, baltimorepostexaminer.com

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 387