Zadovoljna.si
Linda Evangelista

Novice

Bila je najlepša na svetu, dokler ni naredila te napake

J.V.
11. 05. 2023 05.00
0

Nekoč najlepša ženska na svetu Linda Evangelista je včeraj praznovala svoj 58. rojstni dan. Nekoč ena najbolj uspešnih manekenk se je lani znašla na naslovnicah številnih svetovnih medijev, po tem ko je za eno od revij odprla svojo dušo in razkrila, kako ji je lepotna operacija zagrenila življenje in iznakazila njen videz.

Linda Evangelista je leta 2022 za revijo People razkrila, da se je odločila za poseg, imenovan 'cool sculpting', natančneje zamrzovanje maščobe z namenom zmanjšanja maščobnih celic, a se je zgodil stranski učinek, na katerega ni bila opozorjena. 

Zaradi brutalne iznakaženosti je, kot je poudarila Linda, skoraj pet let živela v osami. Junija 2016 je odšla k zdravniku, ki ji je diagnosticiral paradoksno adipozno hiperplazijo (PAH), resen stranski učinek, ki povzroči rast in otrdelost tkiva na zdravljenem delu telesa.

Linda Evangelista
Linda EvangelistaFOTO: Profimedia

V intervjuju za Vogue je priznala, da ji v zadnjih letih, ko se je morala posloviti od svoje kariere, ni bilo lahko. "Pogrešam službo, ampak kaj naj storim? Ni mi lahko. Gotovo me ne boste videli v kopalkah. Težko bom našla delo s temi izboklinami, brez retuširanja," je iskreno priznala. "Oboževala sem biti na pisti, zdaj pa se bojim, da bom srečala nekoga, ki ga poznam. Utrujena sem od skrivanja in sramu. Ne morem več živeti v tej bolečini in končno sem pripravljena spregovoriti."

Linda Evangelista
Linda Evangelista FOTO: Profimedia

"Fizično se ne prepoznam, pa tudi ne kot oseba. Ne gledam se v ogledalo, ker nisem podobna sebi. Upam, da se bom znebila sramu in pomagala drugim ljudem, ki so v enaki situaciji kot jaz, to je moj cilj," je zaključila.

V ljubezni ni imela sreče

Linda nikoli ni imela sreče z moškimi. Največjo srečo, a tudi veliko ponižanje ji je prinesla afera s Francoisom Henrijem Pinaultom, sedanjim možem igralke Salme Hayek. Linda je namreč zanosila, Francois pa otroka vztrajno ni hotel priznati. To je storil šele po tem, ko ga je k temu prisilila prek sodišča.

Na koncu je Pinault priznal, da je oče dečka, razkril pa tudi to, da jo je prosil, naj naredi splav. Njun sin Augustin James je danes star 16 let. Še več težav pa ji je prinesel njen nekdanji mož, francoski modni agent Gerald Marie, za katerega so ugotovili, da je vodil umazane spolne posle iz svoje modne agencije, kjer naj bi posilil 13 manekenk, starih le 14 let, ker je mislil, da so bile 'device' nefotogenične', dajal pa jim je tudi kokain, da so ostale vitke. Imenovali so ga Harvey Weinstein modne industrije, Linda, ki je bila z njim poročena šest let, pa je leta 2021 dejala, da ni vedela za dejanja, ki so mu očitana, a da verjame temu, kar govorijo vse te ženske.

Linda Evangelista
Linda EvangelistaFOTO: Profimedia

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375