Zadovoljna.si
Liposukcijska dieta

Novice

/ Oglas

Liposukcijska dieta - idealen tretma za hujšanje s hitrimi rezultati

P.R.
05. 01. 2022 09.30
0

Klasične diete so preteklost, saj so naporne in nevzdržne. Zamenjal jih je nov način hujšanja - dietoterapija, farmakološki tretma za zmanjšanje telesne teže s pomočjo aminokislin ter rastlinskih vlaken, ki prinaša hitre rezultate ter predstavlja popolnoma varen in zdrav način izgube odvečnih maščobnih zalog. Če ste za časa praznikov pridobili kakšen kilogram več, ali pa je vaša novoletna zaobljuba začetek diete po novem letu, vam z veseljem predstavljamo program za hitro in efektivno hujšanje – Liposukcijsko dieto.

Kaj je Liposukcijska "dieta"?

Ta farmakološka metoda hujšanja je klinično preizkušena in nutritivno kompletna, ki samo v 14ih dneh omogoči izgubo preko 9 % maščobnih zalog oziroma zmanjšanje telesne teže za 7-10 %. Metodo je zasnoval nutricionist že 10 let nazaj in do sedaj jo je koristilo že več kot 100.000 uporabnikov. Dieta je bila klinično preizkušena v Moskvi, s pomočjo te revolucionarne metode pa je svojo postavo oblikovala celo bivša Hrvaška predsednica Kolinda Grabar Kitarović. 

Liposukcijska dieta
Liposukcijska dietaFOTO: Arhiv naročnika

Z rezultati so se pohvalile tudi številne Hollywoodske zvezde, pa tudi naši vplivneži. Tretma funkcionira po principu ''prisiliti telo da se hrani z lastnimi maščobnimi zalogami''. Za spodbujanje metabolizma maščob so zadolžene aminokisline in hranila ki poskrbijo za vse potrebe organizma ter rastlinska vlakna, ki skrbijo za sitost s tem ko ''nabreknejo'' v želodcu in tako se počutite popolnoma nahranjeni. Vsa pomožna sredstva za hujšanje so združena v edinstven in enostaven protokol, katerega lahko upoštevate kar doma in opravljate vse svoje vsakodnevne obveznosti, saj ne bo prišlo do padca energije in tudi ne boste nervozni in slabi tekom samega tretmaja, ki traja le 14 dni.

Liposukcijska dieta
Liposukcijska dietaFOTO: Arhiv naročnika

Kako začeti s protokolom?

Zaradi enostavne uporabe, lahko začnete kar takoj. Vse kar morate narediti je da kontaktirate International Health center v Ljubljani, na telefonsko številko 070 922 722, kjer boste opravili posvetovanje, saj ta protokol ni namenjen nosečnicam, doječim materam, diabetikom ali osebam ki imajo težave z ledvicami, jetri in podobno. S posvetovanjem boste dobili oceno, ali je ta način hujšanja primeren za vas. Strokovni svetovalci vas bodo seznanili z vsemi podrobnostmi programa ter vam na vaš domači naslov poslali celoten protokol v slovenskem jeziku, kot tudi pomožna sredstva za hujšanje (aminokisline in rastlinska vlakna) ki so proizvedena v Nemčiji po najvišjih standardih farmacije. Protokol traja en mesec in International Health vam bo ves čas na voljo. Prva faza vključuje sredstva za hujšanje v kombinaciji z mediteransko prehrano, kjer v samo 14ih dneh izgubite 7-10% od začetne telesne teže. Več informacij lahko dobite na www.lipodiet.eu ali na telefonski številki 070 922 722. 

Liposukcijska dieta
Liposukcijska dietaFOTO: Arhiv naročnika

Naročnik oglasa je International health.

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375