Zadovoljna.si
Par - naslovna

Novice

Ljubezen mišičnjaka in polnejše ženske je hit na spletu

J.V.
05. 03. 2022 05.00
5

Alicia in Scott sta se spoznala v srednji šoli, njuna zveza pa je dokaz, da se ljubezen ne meri v številkah, pa naj gre za leta ali kilograme.

Alicia je svojega moža Scotta spoznala v srednji šoli, skupaj pa sta že 15 let, od tega sta pet let srečno poročena. Na družbenih omrežjih, kot sta TikTok in Instagram, pogosto delita video posnetke in fotografije, zaradi katerih jo ljudje nenehno sprašujejo, ali je ne skrbi, da jo bo Scott prevaral. Večkrat sta deležna tudi vprašanj, kako sta lahko par, ko pa je on mišičast, ona pa polnejše postave. 

"Se ne bojiš, da te bo prevaral?" in "Ali te zaradi tega sili v telovadnico?" je le nekaj vprašanj, s katerimi se Alicia zaradi svojega telesa sooča vsak dan. Ta je tako v eni od objav zapisala: "Ljudje mislijo, da so ženske edine, ki so prevarane in debele." Odgovorila pa je tudi na najpogosteje zastavljena vprašanja in vsem pojasnila, da je ne sili v nič in je ne skrbi, da bi jo Scott, ki je bodybuilder, prevaral.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Pred dnevi sem vprašala Scotta, kaj mu je všeč na mojem telesu in rekel mi je, da mu je všeč, da sem dovolila, da se ga dotakne in ta odgovor je morda preprost, a dolga leta sem se počutila, kot da nisem vredna njegovega dotika. Večji del najinega odnosa sem dovolila, da je moj glas prevladal nad njegovim, ko je šlo za moje telo. Mislila sem, da če jaz sovražim svoj videz, ga bo tudi on. Če sem mislila, da moram shujšati, bo tudi on. Svoje lastno sovraštvo me je prisililo, da nisem znala sprejeti njegovih komplimentov, da sem zavračala intimnost, ga obtoževala nezvestobe in mu nisem dovolila, da se me dotika. Toliko časa sem razmišljala, da nisem vredna ljubezni in bi ga lahko izgubila. Ko se ozrem nazaj, sem tako hvaležna, da se je odločil, da me bo vseeno ljubil. Hvaležna sem, da se me je odločil ljubiti v dneh, ko sem mislila, da ga ne zaslužim in ostati ob meni, dokler končno nisem videla lastne vrednosti."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375