Zadovoljna.si
Luka Dončić

Novice

Luka Dončić in Anamaria Goltes sta se zaročila

Zadovoljna.si
08. 07. 2023 06.10
0

Luka Dončić in njegova dolgoletna srčna izbranka Anamaria Goltes sta se zaročila, utrinek romantičnega dogodka, ko se je slavni slovenski košarkaš spustil na eno koleno, pa sta delila tudi na družbenih omrežjih!

Na dan, ko sta praznovala že svojo 11. obletnico, se je Luka Dončić odločil, da njuno ljubezen okrona še z zaroko. V romantičnem ambientu prekrasnega Bleda je slavni košarkaš zaprosil za roko svojo srčno izbranko Anamario Goltes.

Ta je ob tej posebni priložnosti nosila prekrasno kratko obleko rožnate barve, medtem ko je imel Luka oblečeno belo majico in temno modre hlače. 

Fotografijo, ki sta jo delila na družbenih omrežjih, je samo v nekaj urah všečkalo milijon njegovih sledilcev, med komentarji pa so tudi čestitke velikih svetovnih zvezdnikov. Med drugim mu je čestital slavni igralec iz franšize Twihlight Taylor Lautner, pa slavni govorec in podkaster Lewis Howes, njegovi košarkaški kolegi in številni slovenski estradniki.

Spomnimo, ko sta Luka in Anamaria postala par sta bila še najstnika. Luka je bil star 12 let, Anamaria pa 13. Od takrat sta postala nerazdružljiva, ona pa je bila tekom njegova vzpona ves čas ob njemu in mu nudila podporo. Čestitke!

Je Dončićeva Anamaria pokazala nosečniški trebušček?
Preberi še
Je Dončićeva Anamaria pokazala nosečniški trebušček?
Anamaria Goltes za stajling odštela 32 tisoč evrov
Preberi še
Anamaria Goltes za stajling odštela 32 tisoč evrov
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375