Zadovoljna.si
Manca Špik predstavila nov album

Novice

Manca Špik predstavila svojega novega

Zadovoljna.si
13. 05. 2022 09.42
0

Priljubljena pevka Manca Špik je pred nekaj dnevi na ekskluzivnem koncertu skupaj s prijatelji in številnimi glasbeniki proslavila izid njene nove plošče!

Manca Špik te dni ponosno predstavlja svoj nov glasbeni izdelek – album, ki nosi naslov njenega zadnjega singla 'Le enkrat se živi'. Na njem pa lahko najdemo tudi številne druge stare in nove pesmi, ki jih je Manca združila v "zgodbo o prijateljstvu in ljubezni do življenja", kot pravi sama. 

Priljubljena pevka je zagotovo ena tistih na slovenski glasbeni sceni, ki se lahko pohvali z največjim številom izdanih duetov, in tudi na njenem novem albumu teh ne manjka.  Dejan Vunjak, Isaac Palma, Poskočni, Erosi, Gadi in Rok Piletič so bile očitno prave kombinacije za izjemen uspeh njenih duetov, ki samo na spletnih video platformah dosegajo skupno več kot 20 milijonov ogledov. Prav vsi sodelujoči pa so se ji ta večer pridružili na odru in izbrancem pričarali nostalgično in z energijo nabito vzdušje.

Album je na dogodku prejela le peščica, vsi drugi pa bodo nanj morali počakati do začetka junija, ko Manca pričenja s svojo obsežno koncertno turnejo, ki bo trajala vse do septembra.

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375