Zadovoljna.si
Philips Sonicare -3

Novice

/ Oglas

Manca Špik slavila zmago v napeti bitki med znanimi Slovenci

P.R.
29. 11. 2021 08.57
0

Philipsov plesno-pevski izziv je postregel z napetim dvobojem med finalistkama, pevko Manco Špik in plesalko Ano Vodišek. Na zaključnem dogodku, ki se je v celoti odvil v živo prek IG profila Philips Slovenija, pod taktirko zabavnega komentatorja preteklih plesno-pevskih bitk Davida Urankarja, pa si je naziv ultimativne zmagovalke priborila Manca Špik. Prepoznavna pevka in tudi zaprisežena uporabnica Philipsove električne zobne ščetke je tako ponovno dokazala, da sta petje in napredna tehnologija nezdružljiva dvojica v izzivih prilagajanja.

A je bila Manca Špik tudi neoporečna v kvizu – resnica ali laž, kjer so znani Slovenci, med njimi Arnej Ivkovič, Klemen Bunderla, Gašper Rifelj in Karin Putrih, dokazovali svoje znanje o vzdrževanju pravilne ustne higiene? O tem je odločal prav poseben gost finalnega dogodka dr. dentalne medicine Lovro Iskra. 

Philips Sonicare
Philips Sonicare FOTO: Jernej Kokol

Če si Philipsove finalno plesno-pevske bitke še niste uspeli ogledati, si jo oglejte s klikom TUKAJ.  

Finalni spektakel izpod 'peresa' sledilcev znanih Slovencev 

 Philipsova najnovejša zobna ščetka Sonicare 9900 Prestige, ki se ponaša z napredno tehnologijo Sense IQ, je povsem očarala znane Slovence. Da bi prikazali njeno neverjetno moč prilagajanja, so se brez obotavljanj pogumno lotili plesno-pevskih izzivov z enim in edinim ciljem – razglasiti ultimativnega zmagovalca vseh prilagajanj. Ker odločitev ni bila lahka, so jim na pomoč priskočili njihovi zvesti sledilci – ti so jim pravzaprav pomagali pri dveh odločitvah – izbiri finalistov Philipsovega finalnega plesno-pevskega dvoboja in skladb, na kateri se bo finalni par pomeril. Zahtevna in odgovorna naloga, ki so jo odlično izpeljali, pa je pomembno vplivala na potek zaključnega dogodka. 

Na podlagi skrbno preštetih glasov sta si zmago preteklih izzivov prilagajanja, ki ste si jih gledalci lahko ogledali na njihovih in Philipsovem IG profilu, priborili pevka Manca Špik in plesalka Ana Vodišek. V poslednjem izzivu prilagajanja pa se je bolje odrezala Manca Špik ter si tako prislužila laskavi naziv ultimativne zmagovalke Philipsovih plesno-pevskih dvobojev.   

Nagrajeni so bili tudi sledilci, saj so izmed vseh, ki so prispevali svoj glas in komentar, izžrebali šest srečnežev, ki so se v nadaljnjem žrebu potegovali za najnaprednejšo sonično električno zobno ščetko Philips Sonicare 9900 Prestige.

Philips Sonicare
Philips Sonicare FOTO: Jernej Kokol

Finalni izziv začinjen tudi z zanimivimi podrobnostmi o ustni negi znanih Slovencev 

Zaključek Philipsove plesno-pevske bitke ni postregel samo s finalno plesno-pevsko bitko, temveč v krajšem zabavnem kvizu – resnica ali laž – razkril tudi marsikatero zanimivo podrobnost s področja ustne nege znanih Slovencev. Kot se je izkazalo, sta Manca Špik in Ana Vodišek tekmici tudi v natančnosti ščetkanja zob – Manca je zasnovala prav posebno tehniko čiščenja zob, s katero s pomočjo Philipsove najnaprednejše sonične električne zobne ščetke odstrani tudi do 20-krat več zobnih oblog, Ana pa svojo tehniko čiščenja zob še dodatno izpopolnjuje z nenehnim spremljanjem napredke prek Philipsove posebej zasnovane aplikacije. Nič manj tekmovalna plesalca Karin Putrih in Arnej Ivkovič pravita, da je odlične rezultate ščetkanja prav tako mogoče doseči ob spremljavi glasbe z nežnim gibanjem njune najnovejše električne zobne ščetke po zobni votlini. In ko je že kazalo, da bo Gašper Rifelj razkril svoj skrivni recept za dosego bolj zdravih dlesni, je ponovno vso pozornost prejela Philipsova najnaprednejša zobna ščetka, ki je dokazala, da je doseganje zdravih in globinsko očiščenih zob prav tako njena specialiteta.       

Pa so s svojimi tehnikami umivanja zob očarali tudi dr. dentalne medicine Lovro Iskra? Zelo uspešno! Ta je namreč pohvalil njihovo pridnost in doslednost, ob tem pa izpostavil tudi, da vedno obstaja priložnost za izboljšavo. Njegov ultimativni nasvet za vzdrževanje zdrave ustne higiene pa se glasi takole: »Za vzdrževanje zdrave ustne higiene je poleg doslednega ščetkanja in izbire ustrezne zobne ščetke ključna tudi uporaba zobne nitke, ustne vodice in redni preventivni obiski zobozdravnika.« 

Se tudi vi uvrščate med tiste pridne in dosledne, ki blestijo v ščetkanju svojih zob? 

Za tako pomembno vsakodnevno opravilo je dobro poznati Philips Sonicare 9900 Prestige!

Philips Sonicare
Philips Sonicare FOTO: Jernej Kokol

Philips Sonicare 9900 Prestige je najnaprednejša pametna električna zobna ščetka, ki se ponaša z izboljšano pametno tehnologijo Sense IQ. Ta s pomočjo pametnih senzorjev pritiska in drgnjenja spremlja način pogostost, učinkovitost ter intenzivnost ščetkanja kar do 100-krat na sekundo. Ob tem pa ustvarja personalizirano uporabniško izkušnjo. Za začetek ščetkanja pa je dovolj le preprost dotik na vgrajen gumb. Posebej zasnovan nastavek zobne ščetke s pomočjo dolgih, rahlo nagnjenih in trikotnih ščetin odstrani v primerjavi z ročno zobno ščetko tudi do 20-krat več zobnih oblog. Rezultat so globinsko očiščene, do 15-krat bolj zdrave dlesni v samo dveh tednih ter do 100 % manjše obarvanje v manj kot dveh tednih. 

Philips Sonicare 9900 Prestige navdihuje z elegantnim in priročnim dizajnom potovalne torbice iz mehkega veganskega usnja, opremljene z integriranim vhodom za USB-C in USB-polnilnim kablom. 

Za še bolj učinkovito ščetkanje zob zobno ščetko povežite z aplikacijo Philips Sonicare, ki uporabniku ponuja personalizirana priporočila zobne nege, te pa beleži po dnevih, tednih, mesecih in celo letih uporabe, pri čemer jih sinhronizira tudi takrat, ko telefona nimate v bližini.

Podjetje Philips verjame v kakovost svojih izdelkov, zato kupcem v primeru, da zobna ščetka Philips Sonicare 9900 Prestige ne izpolni pričakovanj, po 100 dneh preizkušanja jamči vračilo kupnine. 

Naročnik oglasa je Philips.

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375