Ganljivo slovo Nine Grilc: 'Nedvomno je bil ljubezen mojega življenja'

J.V.
02.12.2021, 9:48
3
Pred dobrim tednom dni se je v Söldnu smrtno ponesrečil slovenski deskar prostega sloga Marko Grilc. Njegova smrt je močno pretresla športni svet, njegovi otroci so ostali brez očeta, brez moža pa njegova žena Nina, ki se je od ljubezni svojega življenja poslovila z ganljivim zapisom na družbenih omrežjih.

"Tako težko je to pisati v preteklem času, saj se moji možgani še vedno igrajo z mano in čakajo, da pride domov ... Marko nam je bil vse. Nekateri pravijo, da Instagram ni resničnost in res ne kaže niti 10 % tega, kako čudovito je bilo naše življenje z njim. Bil je oče brez primere, ne samo na snegu, ampak tudi v življenju," je svoj zapis začela Nina Grilc, ki bo v prihajajočih tednih rodila njunega tretjega otroka, deklico, ki ne bo očeta nikoli spoznala. 

"Bil je absolutna ljubezen mojega življenja od dneva, ko sem ga spoznala. V zadnjih 12 letih sva prestala marsikaj in zaradi njega sem se počutila tako ljubljeno, cenjeno, tako sposobno in samozavestno, tako hvaležno, da ga imam, nato pa bi rekel nekaj, zaradi česar sem se polulala v hlače smeha. Imela sva načrte za življenje skupaj ... kočo v gorah, ko se postarava ... in še veliko več ... Bil je tako hvaležen za vse … Še vedno vidim, ko so se mu zasvetile oči, ko sem mu zjutraj prinesla kavo, pogledal me je in rekel: 'Berci, tako sem srečen s tabo; če bi vedel, da je biti poročen tako super, bi to storil pred desetimi leti ...'"

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

 "Ljubil je življenje in cenil vsako njegovo sekundo po poškodbi hrbta. Ni besed, ki bi opisale to bolečino in praznino … to življenje brez njegovih objemov in smeha, njegove brezpogojne ljubezni, moči, smisla za humor, njegovega navijanja na snegu … "

"Želela sem se zahvaliti vsem, ki so ob nas, ki mislijo na nas ali so naredili kar koli, da bi @grilov duh naprej živel … Ta petek bomo naredili nekaj krogov v njegovo čast v lokalnem letovišču in jih nadaljevali, kolikor je le mogoče, do konca življenja, ker bi mu bilo to bolj všeč kot kar koli drugega ... In morda tako lahko upamo, da bo delček njega ostal pri življenju za Maxxa, Emmo, njegovo punčko, in vse nas."

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Nesreča se je zgodila med pripravami za snemanje filma na trenutno zaprtem smučišču, ko se je z ekipo odpravil na turno smuko, da bi preveril teren. V uredništvu izrekamo iskreno sožalje njegovi družini in vsem, ki so ga poznali. 

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke