Zadovoljna.si
Berlusconi

Novice

Kdo je Marta, 53 let mlajša vdova Silvia Berlusconija?

N. Č.
14. 06. 2023 05.00
0

Pred nekaj dnevi je v 87. letu starosti umrl nekdanji italijanski premier Silvio Berlusconi. Novica o njegovi smrti se je hitro razširila, vse oči javnosti pa so zdaj uprte v njegovo družino. Pod drobnogledom je tudi njegova 53 let mlajša žena Marta, ki ga je pri 85. uspela popeljati pred oltar.

Silvio Berlusconi je bil v bolnišnico San Raffaele sprejet v petek, včeraj pa je svet pretresla novica o njegovi smrti. Zdaj so vse oči uprte v njegovo družino, mnogi pa se sprašujejo tudi, kdo je Marta Fascino, 53 let mlajša lepotica, ki mu je pred smrtjo zmešala glavo. 

Njuna ljubezenska zgodba se je začela leta 2020, ko mu je ta poslala vrsto pisem, ki so ga tako razveselila, da je zapustil svojo 34-letno punco Francesco Pascale, s katero je bil v zvezi kar 12 let.

Silvio in Francesca, ki sta se spoznala, ko je ta ustanovila klub njegovih oboževalcev, naj bi po razhodu ostala v prijateljskih odnosih. "Za vedno bo ostal v mojem srcu. Želim mu vso srečo na svetu in upam, da bo našel nekoga, ki bo zanj skrbel tako, kot sem jaz," je ta povedala po njunem razhodu. 

Kmalu po razhodu ujeta v družbi skrivnostnega moškega
Preberi še
Kmalu po razhodu ujeta v družbi skrivnostnega moškega
Silvio Berlusconi in Francesca Pascale
Silvio Berlusconi in Francesca PascaleFOTO: Profimedia

Kot kaže, je Marta hitro osvojila Berlusconijevo srce, zato je želel, da se tudi uradno poročita. To pa ni bilo mogoče zaradi spora med člani Berlusconijeve družine, ki je poroki ostro nasprotovala. Ti so namreč verjeli, da ima Marta skrivno agendo in da v resnici ne gre za ljubezen, ampak le za zvijačo, preko katere bi takrat 30-letna Marta zlahka prišla do Berlusconijevega bogastva, ki je ocenjeno na 5 milijard evrov.

Poroki so najbolj nasprotovali ravno njegovi otroci, ki verjamejo, da je Marta njihovega očeta prevarala in da njeni nameni niso bili iskreni, toda obreda se je večina izmed njih vseeno udeležila. Manjkal naj bi le njegov drugi sin Piero Silvio, toda razlog za njegovo odsotnost naj bi bil strah pred okužbo s koronavirusom in ne neodobravanje. 

Po dveh letih romance sta dahnila usodni da
Preberi še
Po dveh letih romance sta dahnila usodni da

Kljub temu, da do prave poroke med njima ni prišlo, pa se je Berlusconi odločil, da bo Marti svojo zvestobo izkazal na razkošnem "festivalu ljubezni" z neformalno poroko. Veliki dogodek se je odvil marca 2022 na zgodovinskem posestvu Villa Gernetto v mestu Lesmo, severno od Milana.

Po poročanju italijanskega tiska je bila Marta zelo užaljena in jezna, ker do prave poroke ni prišlo, toda Berlusconi je kljub neformalnemu dogodku za njun 'posebni dan' zapravil približno 400 tisoč evrov. Že samo njena poročna obleka znamke Antonio Riva naj bi stala 20 tisoč evrov. Gre za dolgo belo obleko iz francoske čipke, ki jo je dopolnila 12-metrska vlečka. Marta je svoje svetle lase za to prav posebno priložnost spela v visoko figo, Silvio pa je navdušil v elegantni temno modri Armanijevi obleki. 

Vsi govorijo o razkošni kraljevi poroki
Preberi še
Vsi govorijo o razkošni kraljevi poroki

Oboževalci so lahko dogodek spremljali prek družbenih omrežij, saj so prijatelji in družina na Instagramu objavljali številne prizore z razkošne poroke. Dogodek je bil morda res videti kot prava poroka, vendar par ni bil uradno poročen. 

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Silvio Berlusconi in Marta Fascino
Silvio Berlusconi in Marta FascinoFOTO: Profimedia
Silvio Berlusconi in Marta Fascino
Silvio Berlusconi in Marta FascinoFOTO: Profimedia

Vir: glossy.espreso.co.rs

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399