Zadovoljna.si
Klara Šmigoc

Novice

Finalistko Miss Slovenije bomo spremljali v MasterChefu

N. Č.
01. 03. 2024 10.15
0

Klara Šmigoc se je leta 2022 borila za naziv Miss Slovenije, zdaj pa se je podala v kulinarične vode. Potegovala se bo namreč za letošnji MasterChef pokal, spremljali pa jo bomo lahko že zelo kmalu na POP TV.

Klara Šmigoc se je leta 2022 udeležila tekmovanja, v katerem se je potegovala za naziv Miss Slovenije 2022, kjer se je uvrstila tudi v finale, zdaj pa se prikupna 21-letnica podaja novim nazivom naproti. Prijavila se je namreč v novo sezono MasterChefa, ki jo bomo na televizijskih ekranih lahko spremljali že zelo kmalu. 

Spoznajte tekmovalce 10. sezone Masterchefa
Preberi še
Spoznajte tekmovalce 10. sezone Masterchefa

Izkušnje iz tekmovanja za Miss Slovenije ji bodo prav gotovo prišle prav, javno nastopanje zanjo namreč ni nič novega, prav tako pa se ne boji objektivov kamer. S tem večina preostalih tekmovalcev nima izkušenj. 

Klara Šmigoc se je potegovala za naziv Miss Slovenije 2024.
Klara Šmigoc se je potegovala za naziv Miss Slovenije 2024. FOTO: Dejan Nikolič

Simpatična Štajerka cilja na zmago, prijavila pa se je tudi v želji, da bi iz tekmovanja odnesla čim več znanja in novih veščin. Mlada tekmovalka pa ima še eno prednost pred ostalimi tekmovalci, s seboj namreč prinaša kulinarično širino in poznavanje tradicionalnih okusov iz tujih držav, kar ji bo v zahtevnem tekmovanju prav gotovo dobro služilo. 

Tega o Saški iz Skrito v raju zagotovo še niste vedeli
Preberi še
Tega o Saški iz Skrito v raju zagotovo še niste vedeli

Kako se bo v tekmovanju MasterChef Slovenija 2024 odrezala prikupna Klara, bo jasno že zelo kmalu. Več o ostalih tekmovalcih letošnje sezone si lahko preberete TUKAJ!

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375