Zadovoljna.si
Matej Zemljič

Novice

Razhod ga je tako potrl, da jo je ignoriral še ves mesec

E.R.
17. 01. 2024 05.00
0

Pogovarjali smo se z Matejem Zemljičem, glavnim igralcem serije Skrito v raju, ki jo boste kmalu lahko spremljali na POP TV. V intervjuju nam je zaupal zanimive podrobnosti o liku, ki ga igra, spregovoril pa tudi o svojem ljubezenskem življenju.

1. Kako bi predstavil svoj lik?

Igram študenta medicine Marka Štajnerja, ki prihaja iz premožne in kar dobro situirane zdravniške družine. Nekako mu je položeno v zibelko, da bo lahko imel neko uspešno karierno pot na družinski kliniki, ampak Marka to ne zanima kaj preveč, zato že eno leto pavzira oziroma bluzi, kot bi rekla njegova mati Julija. Mark je zelo introvertiran, nima dosti prijateljev, vse bolj se zapira vase, skriva se za cinizmom, zaradi tega izpade tudi vzvišen, ampak je to vse neka fasada, za katero skriva travmatično izkušnjo iz preteklosti.

Matej Zemljič v seriji igra študenta medicine Marka Štajnerja.
Matej Zemljič v seriji igra študenta medicine Marka Štajnerja. FOTO: Ana Gregorič

2. V čem sta si z Markom podobna in kje se zagotovo razlikujeta?

3. Te je kaj naučil v tem času, ko ga igraš?

Da gledam zdaj, ko igram Marka, na svet veliko bolj optimistično in se ne sekiram več za neke banalne in brezvezne stvari. Pa za stvari, ki jih ne morem spremeniti.

4. Takšni projekti ti niso tuji, sedaj si pa v glavni vlogi, je zaradi tega pritisk kaj večji?

5. Kako se soočaš s kritikami?

Vse manj jih jemljem resno, tudi ne berem raznih komentarjev pod svojimi intervjuji ali nekimi objavami. Še vedno preberem gledališke kritike, ampak zelo z neko distanco.

V seriji Skrito v raju bo z njim v glavni vlogi nastopila tudi Gaja Filač.
V seriji Skrito v raju bo z njim v glavni vlogi nastopila tudi Gaja Filač.FOTO: POP TV
Slovenka razkrila: "Jaz sem vedno rada tepla fante"
Preberi še
Slovenka razkrila: "Jaz sem vedno rada tepla fante"

6. V seriji bomo spremljali to mladostniško ljubezen, prvo ljubezen, poletno ljubezen. Kako se sam spominjaš teh svojih prvih ljubezni?

Po mojem to sega že v vrtec ali pa začetek osnovne šole. Ne vem, luštkano, mislim čisto nekaj drugega, kar je dejansko ljubezen, ne vem, če bi temu sploh rekel ljubezen, ampak bolj neki metuljčki v trebuhu, ko začneš malo spoznavati, da ti je nekdo všeč. Ne vem, hecno je, zdi se mi, kot da je bilo to v prejšnjem življenju, ker je bilo to toliko časa nazaj. Ampak imam lepe spomine, se mi pa zdi, da je vse bilo zelo otročje. Tudi razhod je bil tak hecen prek SMS-a in vem, da sem bil ful prizadet, ko me je punca pustila. Nisem ji sploh odgovoril in sem bil samo dva meseca zabediran. To je bilo med počitnicami in potem se je začela šola in je nisem mogel sploh v oči pogledati, sem jo ignoriral še en mesec. Nisem ravno sprejel tega razhoda.

7. Kaj najraje počneš, ko si prost?

 

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Prvo epizodo slovenske serije Skrito v raju si boste na POP TV lahko ogledali že 5. februarja!

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375