Zadovoljna.si
Igralska zasedba iz serije Prijatelji

Novice

Čustvena sporočila Prijateljev, ki vas bodo spravila v jok

N. Č., Zadovoljna.si
18. 11. 2023 05.00
0

28. oktobra smo vsi izgubili Prijatelja po imenu Matthew Perry, a brez dvoma so njegov odhod najbolj čutili njegovi najbližji, med katerimi so tudi njegovi soigralci iz kultne serije Prijatelji. Ti so zdaj končno zbrali svoje misli in se tudi javno poklonili svojemu Prijatelju, ki so ga mnogi med njimi imeli kar za družino.

28. oktobra 2023 nas je za vedno zapustil eden izmed naših najljubših Prijateljev. Matthew Perry, ki si ga bomo za vedno zapomnili po vlogi Chandlerja Binga, je umrl v 54. letu starosti. Več o njegovi smrti si lahko preberete TUKAJ!

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc in David Schwimmer so se za vedno poslovili od svojega najboljšega prijatelja na pogrebu  3. novembra, zdaj pa so se igralci iz kultne serije Prijatelji svojemu soigralcu poklonili tudi na družbenih omrežjih. 

Umrl je Matthew Perry, poznamo ga iz serije Prijatelji
Preberi še
Umrl je Matthew Perry, poznamo ga iz serije Prijatelji

Jennifer Aniston

"Oh, fant, ta je globoko zarezala ... Posloviti se od našega Mattyja je bil nor val čustev, ki jih še nikoli nisem doživela. Vsi kdaj v življenju doživimo izgubo. Izguba življenja ali izguba ljubezni. Če lahko resnično SEDIŠ v tej žalosti, ti omogoča, da občutiš trenutke veselja in hvaležnosti, ker si nekoga tako močno ljubil. In imeli smo ga globoko radi. Bil je del naše DNK. Vedno nas je bilo šest. To je bila izbrana družina, ki je za vedno spremenila to, kdo smo bili in kakšna bo naša pot. Kar se tiče Mattyja, je VEDEL, da rad nasmeji ljudi. Kot je povedal sam, je mislil, da bo umrl, če ne bo slišal 'smeha'. Njegovo življenje je bilo dobesedno odvisno od tega. In prav to mu je uspelo. Vse nas je nasmejal. In močno smo se nasmejali. V zadnjih nekaj tednih sem premlevala najina sporočila. Smeh in jok, pa spet smeh. Hranila jih bom za vedno in za večno. Našla sem eno sporočilo, ki mi ga je nekega dne poslal od nikoder. Slika pove vse."

Matthew Perry: Pogreba so se udeležili le njegovi najbližji
Preberi še
Matthew Perry: Pogreba so se udeležili le njegovi najbližji

Jennifer je objavila fotografijo sporočila, ki ji ga je poslal. Poslal ji je spodnjo fotografijo, poleg pa zapisal, da mu je s tem, ko jo je nasmejal, polepšala dan.

"Matty, zelo te imam rada in vem, da si zdaj popolnoma miren in brez kakršne koli bolečine. Vsak dan se pogovarjam s tabo ... včasih te skoraj slišim reči, "bi lahko bil bolj nor?" je še zapisala in dodala: "Počivaj, mali brat. Vedno si mi polepšal dan ..."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Matt LeBlanc

"Matthew. S težkim srcem se poslavljam. Časi, ki sva jih preživela skupaj, so resnično med najljubšimi časi mojega življenja. V čast mi je bilo deliti oder s teboj in te imenovati moj prijatelj. Vedno se bom nasmehnil, ko bom pomislil nate, in nikoli te ne bom pozabil. Nikoli. Razširi krila in leti, brat, končno si svoboden. Veliko ljubezni."

"In mislim, da boš obdržal 20 dolarjev, ki mi jih dolguješ."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

 

Courteney Cox

"Zelo sem hvaležna za vsak trenutek, ki sem ga preživela s tabo, Matty, in vsak dan te pogrešam. Ko z nekom sodeluješ tako tesno, kot sem jaz z Matthewom, je na tisoče trenutkov, ki si jih želim deliti. Za zdaj je tukaj eden izmed mojih najljubših," je zapisala in podelila posnetek iz serije Prijatelji.

"Če navedem malo zgodbe iz ozadja, Chandler in Monica naj bi imela seks za eno noč v Londonu. Toda zaradi odziva občinstva je to postal začetek njune ljubezenske zgodbe. V tem prizoru, preden sva se začela 'vrteti', mi je zašepetal smešen stavek, ki ga lahko povem. Pogosto je počel takšne stvari. Bil je zabaven in prijazen."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Lisa Kudrow

"Posneli smo pilotno epizodo serije Friends Like Us (tako se je takrat imenovala serija, ki jo danes poznamo pod imenom Prijatelji), takoj so nas pobrali, nato pa smo bili na NBC Upfronts. Potem ... Predlagal si, da igramo poker IN poskrbel si, da je bilo tako zabavno, da smo se tako povezali. Hvala ti za to."

"Hvala, ker si me tako nasmejal z nečim, kar si rekel, da so me bolele mišice in so mi vsak dan lile solze po obrazu. Hvala za tvoje odprto srce v šeststranskem odnosu, ki je zahteval kompromise in veliko 'govorjenja'. Hvala, ker si se pojavil na delovnem mestu, ko nisi bil dobro, in si bil nato popolnoma briljanten. Hvala za deset najlepših let, ki jih človek lahko doživi. Hvala, ker si mi zaupal. Hvala za vse, kar sem se od tebe naučila o milini in ljubezni. Hvala za čas, ki sem ga imela s tabo, Matthew." 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

David Schwimmer

"Hvala za 10 neverjetnih let smeha in ustvarjalnosti. Nikoli ne bom pozabil tvojega izjemnega čuta za komedijo. Lahko si vzel ravno linijo dialoga in ga prilagodili po svoji volji, rezultat pa je bil nekaj povsem izvirnega in nepričakovano smešnega, kar je še vedno osupljivo," je zapisal ob njuni skupni fotografiji, na kateri pozirata kot priljubljena lika Ross in Chandler. 

"Ta fotografija je iz enega izmed mojih najljubših trenutkov s tabo. Zdaj me nasmeje in žalosti hkrati. Predstavljam si te tam zgoraj, nekje, v isti beli obleki, z rokami v žepih, kako gledaš naokrog: Ali JE lahko še več oblakov?"

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Intervju novinarke Diane Sawyer z igralcem Matthewom Perryjem o njegovi novi knjigi, uspehu, težkem boju z odvisnostjo od alkohola ter o življenju na sploh si lahko ogledate na VOYO v dokumentarnem filmu z naslovom Matthew Perry: Za kamero (Matthew Perry: Diane Sawyer Interview).

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Pokojni Matthew Perry: 'Nikoli nisem bil dovolj'
Preberi še
Pokojni Matthew Perry: 'Nikoli nisem bil dovolj'
Tragična izguba povsem zlomila znano igralko
Preberi še
Tragična izguba povsem zlomila znano igralko

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399