Zadovoljna.si
Melani Mekicar

Novice

To je največja želja Melani Mekicar

E.R.
19. 02. 2024 05.00
0

Na snemanju serije Skrito v raju smo se pogovarjali z igralko Melani Mekicar. V ekskluzivnem intervjuju nam je zaupala vse o njenem liku, spregovorila pa je tudi o najljubših aktivnostih in nam zaupala, kakšne so njene želje za prihodnost.

Kako bi sama opisala svoj lik v seriji?

Jaz igram Nino, najboljšo prijateljico od Lare in tudi nekako njeno zaupnico ter neuradno terapevtko. Nina je tako kot Lara študentka, je pa za razliko od nje precej bolj svobodnega duha. Vedno je tista, ki vse preganja, da grejo ven, da gredo žurat, da potujejo. Na začetku živi v Španiji, potem se tja vmes tudi vrne, tako da je zelo taka tipična študentka, ki se mi zdi, da življenje zajema s polno žlico.

Igralec o vlogi v novi slovenski seriji: "On je moje popolno nasprotje"
Preberi še
Igralec o vlogi v novi slovenski seriji: "On je moje popolno nasprotje"

Kako bi sicer rekla, da se tvoj lik razlikuje od tebe in kaj imata skupnega?

Serija se odvija poleti. Kako poletja običajno preživljaš ti?

Jaz poletja preživljam zelo pogosto kot liki v seriji, samo pikico manj dramatično, ampak večinoma na morju na Hrvaškem. Večere pa najraje preživim v Ljubljani. Ti so res lepi.

Slovenka razkrila: "Jaz sem vedno rada tepla fante"
Preberi še
Slovenka razkrila: "Jaz sem vedno rada tepla fante"

Zelo zgodaj si se začela ukvarjati z različnimi aktivnostmi. Kaj je bila mogoče tista prva, ki te je najbolj pritegnila in ki si si jo najbolj želela početi?

Kaj bi rekla, da ti je ples dal v življenju? Česa si se naučila skozi treninge in nastope?

Vse! Jaz mislim, da sem človek, kakršen sem danes, gotovo postala zaradi plesa. Naučil me je discipline, dela v skupini, odgovornosti, dal mi je samozavest ... dobesedno vse. Tudi pred kamerami sem recimo prvič stala kot plesalka. V bistvu sem bila zato, preden sem postala tudi voditeljica, tega okolja na televiziji in kamer že vajena.

Razhod ga je tako potrl, da jo je ignoriral še ves mesec
Preberi še
Razhod ga je tako potrl, da jo je ignoriral še ves mesec

Kje se vidiš čez pet let oziroma kakšni so tvoji cilji in želje za prihodnost?

Sama si rekla, da si pred petimi leti nisi mislila, da boš tukaj. Kaj pa bi rekla, da je tista največja želja, ki bi si jo še želela uresničiti?

O, vau! Teh želja je veliko. Rada bi delala še na kakšnem filmu, ampak ne morem še reči katerem in kaj, ker še ni narejen, ane (smeh). Ne vem, velike sanje imam, ampak bomo videli, nočem priklicati nesreče.

Aleš Valič: Brez ženine pomoči mi ne bi uspelo
Preberi še
Aleš Valič: Brez ženine pomoči mi ne bi uspelo
Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Slovensko serijo Skrito v raju lahko na POP TV spremljate od ponedeljka do petka ob 20.00! Vsako epizodo pa si lahko že dan pred vsemi ogledate na VOYO.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375