Zadovoljna.si
Melania Trump

Novice

Vir o Melanii: 'Obtožnica je problem za njenega moža, ne zanjo'

N. Č.
29. 08. 2023 05.00
0

V zadnjem času se vse vrti okoli Donalda Trumpa in obtožnice, ki ga bremeni poskusov sprevračanja rezultatov predsedniških volitev leta 2020, mnogi pa se sprašujejo, kaj o dogajanju meni bivša prva dama ZDA, ki se je popolnoma umaknila izpred oči javnosti.

V zadnjih dneh se mnogi sprašujejo, kaj o kazenskih obtožbah proti Donaldu Trumpu meni njegova žena Melania, saj je v zadnjem času v javnosti ne vidimo prav pogosto. Melania obtožnice sicer ni javno komentirala, so pa o njenem stališču spregovorili številni viri blizu nje, ki se na zadevo dobro spoznajo. 

Eden izmed virov, ki naj bi bil z bivšo prvo damo 'družabno povezan', je za ameriške medije povedal, da je 'ta obtožnica še en problem za njenega moža in ne problem zanjo'. Oseba je dodala, da Melania "ne želi imeti nič s tem", namesto tega raje "živi svoje življenje".

Melanije ne bomo več videli v javnosti
Preberi še
Melanije ne bomo več videli v javnosti
Melania in Donald Trump
Melania in Donald TrumpFOTO: Profimedia

Mediji k izjavi vira dodajajo, da ko viri pravijo, da Melania živi svoje življenje, to še ne pomeni, da se posveča zgolj svojim hobijem, ampak tudi, da se trudi preživeti čim več kakovostnega časa s svojim možem, zlasti ko je ta 'najbolj ranljiv'. 

Odnos Melanie do obtožnic je že pred tem pokomentiral še en vir, ki je povedal: "Ona je v položaju čakanja in videnja. Ali bo pristal v zaporu ali pa bo predsednik. No, ali pa oboje."

Prijateljica razkrila temno plat življenja Melanie Trump
Preberi še
Prijateljica razkrila temno plat življenja Melanie Trump

Nekdanja prva dama naj bi sicer večino svojega poletja preživela na Manhattnu, medtem ko je njen 24 let starejši mož igral golf v New Jerseyju, vodil kampanjo po vsej državi in zanikal obtožbe, ki jih je proti njemu vložil pravosodni sistem.

Kljub temu, da se marsikdaj zdi, da lepa Slovenka prezira svojega moža z dna srca, pa to še ne pomeni, da ga ne bo javno podprla, ko bo to zares potrebno. Že meseca maja je namreč povedala, da 'podpira njegovo tretjo kandidaturo za Belo hišo in da nas (jih) lahko ponovno popelje do veličine in blaginje'.

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Melania in Donald Trump
Melania in Donald TrumpFOTO: Profimedia
Je Melania tik pred ločitvijo?
Preberi še
Je Melania tik pred ločitvijo?

Vir: vanityfair.com, nymag.com

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 387