Zadovoljna.si
Melania Trump

Novice

Je Melania tik pred ločitvijo?

J.V.
05. 04. 2023 10.48
2

S tem, ko se je v New Yorku pričelo sojenje Donaldu Trumpu, so vedno glasnejša ugibanja, ali mu bo njegova soproga Melania Trump stala ob strani ali je to konec njunega zakona. Po poročanju nekaterih tujih medijev naj bi slavni par že nekaj časa živel ločeno.

Nekdanji ameriški predsednik Donald Trump je obtožen prevare, ki vključuje skrivni denar, ki naj bi ga plačal za prikrivanje zunajzakonskih afer, in je obtožen, da je pornozvezdnici Stormy Daniels plačeval, da je molčala o razmerju z njim pred njegovo predsedniško kandidaturo leta 2016. Njuna domnevna afera naj bi se zgodila, ko je bila njegova žena Melania Trump noseča.

Zaradi tega se številni sprašujejo, kakšen vpliv bodo imele obtožbe na njegov zakon z nekdanjo slovensko manekenko. Kot poroča Mirror, naj bi par že nekaj časa živel ločeno, mnogi so celo prepričani, da je na obzorju ločitev. Med drugim tudi zato, ker Melania ni javno podprla svojega moža, ko je bil na sojenju. 

"Njune poti se skoraj ne križajo. Melania ni nič drugačna od katere koli druge ženske. To, da je njen mož obtožen, da jo je prevaral in ne samo enkrat, ampak dvakrat, je izjemno vznemirljivo," je povedal vir za Mirror. Zakonca naj bi celo živela ločeno in tuji mediji poročajo, da Melania trenutno prebiva v Mar-a-Lagu, njena prioriteta pa je njun 17-letni sin Barron.

Melania in Donald Trump
Melania in Donald TrumpFOTO: Profimedia

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375