Zadovoljna.si
Melania in Donald Trump

Novice

Melanije ne bomo več videli v javnosti

N. Č.
17. 04. 2023 05.00
1

Po nedavnem pridržanju Donalda Trumpa in branju obtožnice na manhatnskem sodišču se je žena nekdanjega predsednika Melanija Trump odločila, da se popolnoma umakne iz oči javnosti. Kar nekaj časa je preživela zgolj v družbi svojih najbližjih, zdaj pa so jo ponovno opazili v družbi slavnega soproga.

Melanija Trump, žena nekdanjega ameriškega predsednika Donalda Trumpa, se je po branju obtožnice za nekaj časa popolnoma umaknila iz javnega življenja. Opazili je niso niti na manhattnskem sodišču niti na njegovem nagovoru podpornikom, ki ga je imel pozneje na svojem posestvu. Njena odsotnost je vzbudila veliko pozornosti, pojavile pa so se celo govorice o morebitnem razhodu slavnega para.

Govorice o razhodu so danes ovržene, par je bil v nedeljo namreč opažen v Mar-a-Lagu. Donald in Melanija sta si skupaj privoščila velikonočni zajtrk, obedovala pa sta za mizo, ki je bila od ostalih ločena z rdečim žametnim trakom. Ob vstopu v prostor naj bi prejela celo stoječe ovacije. 

Je Melania tik pred ločitvijo?
Preberi še
Je Melania tik pred ločitvijo?
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Glede na kazniva dejanja, ki jih je obtožen nekdanji predsednik ZDA, marsikdo ni pričakoval, da ga bomo lahko tako kmalu ponovno videli v družbi prelepe žene Melanije, toda vir blizu para je za javnost povedal, da sta dotična zakonca imela minuli konec tedna dolg in globok pogovor o prihodnosti, del katere bo še vedno tudi Melanija. "Res te potrebujem, kajti podala se bova v kampanjo," naj bi bile besede, s katerimi je nekdanji predsednik ZDA prepričal ženo, naj mu še naprej stoji ob strani. 

Za veliko noč naj bi Trumpu in njegovi soprogi družbo delali tudi starši nekdanje prve dame, Viktor in Amalija Knavs, pridružila pa se jim je tudi Donaldova hči iz prejšnjega zakona Tiffany Trump in njen mož Michael Boulos, s katerim sta si zaobljube izrekla jeseni preteklega leta. 

Viktor in Amalija Knavs
Viktor in Amalija KnavsFOTO: Profimedia
Tiffany Trump in Michael Boulos
Tiffany Trump in Michael BoulosFOTO: Profimedia
Prijateljica razkrila temno plat življenja Melanie Trump
Preberi še
Prijateljica razkrila temno plat življenja Melanie Trump

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375