Zadovoljna.si
Melania Trump

Novice

Ves svet govori o najnovejši potezi Melanie Trump

Zadovoljna.si
30. 09. 2023 05.00
1

Nekdanja prva dama Melania Trump naj bi ponovno sklenila predporočno pogodbo z Donaldom Trumpom pred njegovim morebitnim drugim mandatom. Domneva se, da se je par že vsaj tretjič znova pogajal o sporazumu, ki je bil prvotno sklenjen, ko sta se poročila pred skoraj dvema desetletjema – leta 2005.

V času, ko se Donaldu Trumpu dogaja veliko, tako na sodišču kot s kandidaturo za drugi predsedniški mandat, pa gre Melanii, nekdanji prvi dami, po glavi samo eno – kako poskrbeti zase in za svojega 17-letnega sina Barrona

Ta naj bi se v strogi tajnosti že tretjič lotila spreminjanja predporočne pogodbe, saj želi zagotoviti, da bo ne glede na vse zanjo in za njenega sina poskrbljeno. 

"V zadnjem letu so se Melania in njena ekipa na skrivaj pogajali o novi predporočni pogodbi med njo in Donaldom Trumpom," je zaupni vir povedal tujim medijem in dodal: "To je že vsaj tretjič, da se je Melania ponovno pogajala o pogojih svoje predporočne pogodbe." 

Prijateljica razkrila temno plat življenja Melanie Trump
Preberi še
Prijateljica razkrila temno plat življenja Melanie Trump

Vir hkrati opozarja, da Melania nikakor ne razmišlja, da bi zapustila svojega moža, želi si le, da bosta s sinom preskrbljena, glede na to, da njenemu soprogu grozi zapor. 

Posodobljeni pogoji naj bi vključevali finance oz. premoženje, njena ekipa naj bi si namreč prizadevala povečati skrbniški sklad, ki je bil ustanovljen za njunega edinega skupnega sina.

Melania in Donald Trump.
Melania in Donald Trump.FOTO: Profimedia

Donald Trump in njegove pravne bitke

Pred kratkim se je razvedelo, da je nekdanji predsednik prirejal podatke o obsežnosti svojega premoženja z namenom, da bi pridobil številne finančne ugodnosti, pri prevarah pa sta mu pomagala njegova že odrasla sinova, Eric Trump in Donald Trump mlajši.

Trump naj bi svoje bogastvo 'napihnil' za več kot 2 milijardi evrov, odvetniki pa so mu že priskočili na pomoč in izjavili, da gre za pravosodno zmoto in zaseg uspešnega osebnega imperija. 

Vse to se dogaja sredi Donaldove tekme za drugi mandat v Beli hiši.

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Melania Trump
Melania TrumpFOTO: Profimedia

Vir: glossy.espreso.co.rs, dailymail.co.uk

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 395