Zadovoljna.si
Melania blestela v hlačni obleki

Novice

Melania Trump se pridružuje boju proti virusu

J.V.
20. 03. 2020 08.35
0

Medtem ko se prva dama Melania Trump v zadnjih tednih ni pretirano javno izpostavljala, se bo to v bližnji prihodnosti spremenilo. Nekdanja slovenska manekenka namreč stopa v 'prve bojne vrste' in se pridružuje soprogu in ameriškemu predsedniku Donaldu Trumpu pri ozaveščanju javnosti, kako se zaščititi pred novim koronavirusom.

V njenem prvem nagovoru javnosti je prva dama Melania Trump Američanom sporočila, da čeprav je življenje trenutno drugačno, ne bomo večno tako živeli.

"Danes bi z vami rada govorila o koronavirusu in kaj ta pomeni za vas in vašo družino," je dejala Melania. "Medtem ko moramo uvesti spremembe, te ne bodo trajale za vedno. Naši otroci se bodo vrnili v šole, ljudje se bodo vrnili na delo, znova se bomo zbirali na krajih čaščenja, koncertih in športnih dogodkih."

Minutni video so objavili dan po tem, ko je Bela hiša oznanila kampanjo ozaveščanja, pri kateri se je povezala z največjimi medijskimi hišami, njen namen pa je izobraževanje državljanov o pandemiji. Del kampanje je tudi prva dama, ki bo v seriji prihajajočih videoposnetkov Američanom pojasnjevala, kako zamejiti širjenje virusa. "Zapomnite si, čeprav smo ločeni, smo v tem skupaj."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

 

 

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 357