Zadovoljna.si
Samozavestna ženska

Novice

'Modni dodatek', ki ga potrebuje vsaka ženska

J.V.
21. 07. 2020 07.52
0

Nobena skrivnost ni, da ženske večino časa počnemo več stvari naenkrat. Medtem ko pripravljamo kosilo, odgovarjamo na službene maile, v mislih pa že sestavljamo jutrišnji 'outfit' in smo na tekočem z novimi objavami na družbenih omrežjih. ... In ker vse to počnemo hkrati, slovimo tudi kot multipraktiki. Da bi lahko imele ves čas vse pod nadzorom, pa bi morala vsaka imeti pomoč nekoga, ki je nikoli ne razočara, je popoln partner za vsako nalogo, praktičen, vsestranski, za piko na i pa je še dobro videti!

Časov, ko so ženske večino časa preživele doma za štedilnikom in skrbele za gospodinjska opravila, je že davno konec. Moderna ženska je ambiciozna, samozavestna, ustvarjalna in družabna. Kariera ji pomeni veliko, in ker se zaveda, da doseganje ciljev pomeni trdo delo in vztrajnost, na službena sporočila pogosto odgovarja tudi, kadar ni v pisarni in za službenim računalnikom. Zaveda se, da nič ne širi obzorja tako kot potovanja, zato je ves čas na lovu za ugodnimi letalskimi kartami in išče kotičke, ki jih mora še odkriti. Rada je urejena, zato na družbenih omrežjih ves čas spremlja nove modne trende, tako ohranja tudi stik s prijatelji in širi svojo mrežo poznanstev, obenem pa se ve, kako zelo pomembno je, da kljub napornemu delovniku najde čas za športne aktivnosti in zdravo prehrano. In ker ima dan le 24 ur, se pogosto zgodi, da več stvari opravlja hkrati ter je vedno v naglici. Čeprav smo ženske multipraktiki po naravi, se je tako vsaki že kdaj pripetilo, da je v obilici informacij in stvari, ki jih mora in želi še narediti, kaj pozabila. Na srečo se danes takšnim trenutkom lahko izognemo s pomočjo tehnologije, kot je Huawei MatePad Pro, ki bo hitro postal nepogrešljiv del vašega vsakdana in vaša boljša polovica.

Ženske smo res pravi multipraktiki.
Ženske smo res pravi multipraktiki.FOTO: Dreamstime

Tablični računalnik prihaja v dveh različicah, Wifi in Wifi + LTE, in je na voljo v skrivnostno sivi barvi, ki je prevlečena z elegantnimi steklenimi vlakni. Zaradi tega je HUAWEI MatePad Pro odlična dopolnitev vašega sloga in 'modni dodatek', ki ga potrebuje vsaka ženska. Ker je majhen in lahek, se bo hitro zlil z ostalo vsebino v vaši torbici, njegovo elegantno ohišje pa je obstojno in prenosno. Videz je vsekakor za nas ena najpomembnejših lastnosti, pa naj bo to pri novem avtu ali tabličnem računalniku, kljub temu pa moramo pozornost vedno nameniti tudi zmogljivosti in tehničnim lastnostim. In HUAWEI MatePad Pro vas z njimi ne bo razočaral. 

Ste vedele, da lahko z njegovo pomočjo združite dve napravi v eno super napravo? Ko se povežete, bo vaš pametni telefon vstopil v tablico, kar pomeni, da bo zaslon vašega telefona prikazan na tabličnem računalniku, ki je večji in preglednejši. Odgovarjanje na elektronska sporočila bo tako postalo hitrejše in enostavnejše, med napravama boste lahko hitro prenašale tudi večje datoteke, urejale fotografije in še marsikaj drugega. To bo olajšalo vaše življenje in delo ter vam pomagalo na hitrejši poti do napredovanja. 

Z njim boste lahko uživale v bogatih akustičnih podrobnostih, navdušila vas bo njegova zmogljivost.
Z njim boste lahko uživale v bogatih akustičnih podrobnostih, navdušila vas bo njegova zmogljivost. FOTO: Arhiv ponudnika

Ste po duši kreativke in rade ves čas ustvarjate? Tudi za to je poskrbljeno, in sicer boste lahko vse svoje ideje zapisale s popolnoma novim pisalom HUAWEI M-Pencil. Z njim bo pisanje naravno kot s svinčnikom, zaradi vsestranskih potez in funkcij pa bo izkušnja še boljša. Ne glede na to, ali ste na sestanku, sestavljate nakupovalni seznam ali samo raziskujete svojo ustvarjalnost, pisalo ostane v sozvočju z vašimi mislimi. Vse vemo, da se najboljše ideje prebudijo takrat, ko najmanj pričakujemo, in z njim, boste lahko navdih izkoristile takoj, ko pride. Z beležkami ali risbami skic vam raznolikost barv in ščetk pomaga pretvoriti misli v vidne ideje, pametno tipkanje in prilagodljivo urejanje pa organizirata vsebino za prihodnji pregled, urejanje in iskanje po ključnih besedah. 

Le kaj bi si sploh še želele? Dober zvok? Boljšo sliko? Zmogljivo kamero za top fotografije? Tudi vse to ima. Z njim boste lahko uživale v bogatih akustičnih podrobnostih, navdušila vas bo njegova zmogljivost, zaslon HUAWEI FullView pa nudi neverjetno vizualno izkušnjo, ne glede na to, ali iščete navdih ali pa preprosto želite dokončati delo. Priključite pametno magnetno tipkovnico, ki je videti kot prava tipkovnica prenosnika, v AppGallery pa boste našle vse vaše najljubše aplikacije. S tabličnim računalnikom kot vašim pametnim delovnim partnerjem boste imele več prostega časa, saj bo vse potekalo hitreje in bolje. Kaj torej še čakate?

Le kaj bi si sploh še želele? Dober zvok? Boljšo sliko? Zmogljivo kamero za top fotografije? Tudi vse to ima.
Le kaj bi si sploh še želele? Dober zvok? Boljšo sliko? Zmogljivo kamero za top fotografije? Tudi vse to ima. FOTO: Arhiv ponudnika

Sponzorirana vsebina

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 353