Zadovoljna.si
Carlie Maree - 1

Novice

Moževi ljubici je napisala pismo

J.V.
15. 07. 2016 10.45
14

"Moj mož je končal afero, ona pa se je odločila, da mi napiše elektronsko sporočilo z vsemi umazanimi detajli," se danes spominja Carlie Maree, ki se je eno leto po prejetem sporočilu, ki je končal njen zakon, odločila, da napiše lastno pismo.

Carlie Maree - 1
Carlie Maree - 1FOTO:

»22. maj 2015 je datum, ki ga ne bom nikoli, nikoli pozabila,« pravi 31-letna Carlie Marlee iz Avstralije. »Hoditi sva začela leta 2005 in se poročila leta 2011. Najina hčerka se je rodila leta 2013, in ko sem izvedela za moževo afero, je bila stara skoraj dve leti.«

Sporočilo z naslovom 'Tvoj mož' je prejela, ko je bila v pisarni. »Moj mož je končal afero in ta ženska, s katero se je videval več kot eno leto, se je odločila, da mi pove vsako umazano podrobnost, da bi se mu za to maševala. Zame je vedela od prvega dne in upala, da bo nekega dne za njo zapustil svojo družino. Mislim, da je imela zlomljeno srce, ker tega ni storil.«

Leto dni kasneje se je Carlie odločila, da ženski, ki je končala njen zakon z enim sporočilom, napiše pismo.

»Pred enim letom si pristisnila gumb 'pošlji' na elektronskem sporočilu, ki je imel usoden učinek na življenja številnih ljudi. Moje, moževo, hčerkino, življenje najinih staršev in družin, najinih prijateljev. Raven podrobnosti, na katero si se spustila, je sporočala, da hočeš povzročiti veliko bolečino. Vedela si, kaj mora slišati žena, da bi njen zakon prišel do točke brez povratka in ti si za to poskrbela, udarec za udarcem. Včasih se sprašujem, koliko od tega je bilo njegovo iskanje tega, kar je izgubil v meni. Nekoč sem bila simpatična blondinka v kratkem krilu za šankom njegovega najljubšega bara. Deset let kasneje sem bila mama v joga hlačah z narastkom in podočnjaki zaradi bedenja ob bolnem otroku. On naj bi ljubil tudi to verzijo mene," je delček pisma, ki ga je namenila ženski, ki je uničila njen zakon, in kot pravi sama, je to naredila zase. 

 

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493