Zadovoljna.si
Poročna - naslovna

Novice

Na poroko je prišla v obleki, ki je razjezila splet

J.V.
29. 11. 2019 09.16
0

Ko gre za poroko, se od povabljenk pričakuje, da se bodo držale predvsem enega nenapisanega pravila, in sicer da se poročnega slavja ne bodo udeležile v obleki bele barve, ki ta dan pripada nevesti.

A nekatere očitno zelo rade kršijo pravila. Tako je pred kratkim po družbenih omrežjih zaokrožila fotografija mladenke, ki se je odločila, da se poroke udeleži v beli obleki, ki  bi bila glede na kroj lahko brez težav poročna.

"Vsi so me ves čas gledali. Obleka je bila seksi in preprosta," je zapisala pod fotografijo, ki jo je delila na družbenem omrežju Reddit in z njo sprožila val kritik. 

"Ljubica, seveda, da so vsi gledali tebe, če pa si nosila poročno obleko na tuji poroki," je zapisala ena od uporabnic spletne strani, druga pa je dodala: "Če vidim katero v takšni obleki na svoji poroki, naj me nekdo zaustavi, ker jo bom sicer polila s kozarcem rdečega vina."

Kakšna so pravila oblačenja za poroko?

Barva, ki jo nosi nevesta, ni edina, ki se ji je treba ta dan izogniti. Priporočljivo se je namreč izogniti tudi barvi, ki jo nosijo družice. Barvo, ki bo zaznamovala poroko, pa pogosto izvemo že s pomočjo vabila. Obenem bonton narekuje, da za poročna slavja ne izbiramo preveč izzivalnih oblačil in da imamo vedno v mislih tudi vreme. Pogosto se namreč zgodi, da nas preseneti slabo vreme, zato poleg obleke računajte tudi na primerno jakno ali ogrinjalo. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368