Zadovoljna.si
Barbi - naslovna

Novice

Naj influencerka meseca je Barbi Završnik

J.V.
27. 09. 2021 09.12
0

Barbi Završnik je naj influencerka meseca septembra!

Med vedno bolj priljubljenimi profili so v zadnjih letih postali profili Instagram mame, ki s svojimi sledilci delijo svoje vsakdanje življenje, starševske izkušnje in praktične nasvete. In kar je najpomembnejše – odpirajo teme, ki so v preteklosti veljale za tabu, ter s tem drugim ženskam dajejo vedeti, da niso same. Septembrski izbor smo namenili influencerkam, ki so v zadnjih letih postale prava uspešnica med uporabnicami družbenega omrežja Instagram in velik del prostora na svojem profilu namenijo družini. 

Zvezda meseca: to so nominiranke za naj mamo influencerko
Preberi še
Zvezda meseca: to so nominiranke za naj mamo influencerko

Največ glasov ste namenili Barbi Završnik!

Tako smo na seznam uvrstili pet zelo znanih slovenskih vplivnic: Laro Koren Nastran, ki ustvarja profil romeo_julija_co, Barbi Završnik, Iris Mulej, ki jo uporabniki Instagrama poznajo tudi kot Free spirit mamo, Anjo Baš in Cool mamacito Tejo Jugovic. Največ glasov ste namenili Barbi Završnik, in sicer kar 53 % ter jo s tem okronali za zvezdo meseca in vašo najljubšo mami influencerko. 

Naj mami influencerka meseca je Barbi Završnik.
Naj mami influencerka meseca je Barbi Završnik.FOTO: Zadovoljna.si

Barbi je vlogerka, vplivnica in mama, ki je z zabavno, zanimivo in predvsem zelo iskreno vsebino, ki jo deli na svojem profilu na družbenem omrežju Instagram, v zadnjih letih zgradila skupnost, ki jo sestavlja več kot 62 tisoč sledilcev. V svojih objavah odstira tančice skrivnosti vzgoje in razvoja otroka, razbija tabuje in je s svojo iskrenostjo navdih marsikateri ženski. To skupnost ji je uspelo zgraditi predvsem s predajanjem dragocenega znanja in deljenjem zabavnih vsebin, katerih del sta tudi njen partner Matic in hčerka Pika, družinici pa se pred kratkim pridružil še en član, fantek po imenu Cene.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Vsak mesec bomo na spletni strani Zadovoljna.si iskali zvezdo meseca. Leto 2021 smo namreč razdelili na 11 različnih kategorij, kot so fit, lepota, moda, življenjski slog, potovanja in tako naprej – vse do decembra, ki bo že peto leto zapored posvečen izbiranju najbolj seksi znanega Slovenca. 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493