Zadovoljna.si
Špela- naslovna

Novice

Naj influencerka meseca je Špela Grošelj

J.V.
27. 05. 2021 08.27
4

Špela Grošelj je zvezda meseca in tista, ki ste ji namenili največ glasov ter jo tako okronali za naj influencerko iz sveta zabave meseca maja!

Mesec maj smo na spletnem portalu Zadovoljna.si posvetili influencerkam iz sveta zabave, ki nas vsak dan navdušujejo z izvirno, navdihujočo, zabavno in zanimivo vsebino na svojih profilih na družbenem omrežju Instagram. Na lestvico smo uvrstili pet slovenskih estradnic in vplivnic z različnih področij: priljubljeno pevko Špelo Grošelj, radijko in komičarko brez dlake na jeziku Tanjo Kocman, Alenko Košir, ki skrbi, da smo fit in skrbimo za svoje telo, srčno Ano Praznik in pevko Katayo, ki nas opominja, kako pomembno je izboljševanje same sebe. 

In čeprav so si med sabo različne, je vsem skupno eno: so ženske, ki si upajo biti to, kar so, ki so iskrene in ki se zavedajo, kako zelo pomembno je, da svoje življenjske izkušnje delijo z drugimi ženskami ter jih s tem navdihujejo in opogumljajo.

Zvezda meseca
Zvezda mesecaFOTO: Zadovoljna.si

Največ glasov ste namenili pevki Špeli Grošelj, ki je tako postala zvezda meseca!

V anketi je bilo skupaj oddanih 4667 glasov in od tega ste jih kar 59 % namenili Špeli Grošelj, ki je tako postala nesporna zmagovalka in naj influencerka iz sveta zabave. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Špela je na družbenem omrežju Instagram aktivna že vrsto let in v tem času ji je uspelo zgraditi platformo, na kateri jo spremlja že skoraj 90 tisoč zvestih sledilcev. Razlog za njeno veliko priljubljenost pa je tudi dejstvo, da je Špela v svojih objavah vedno zelo iskrena in pristna ter brez dlake na jeziku. Ženske pripadnice jo obožujejo tudi zato, ker se ne boji pokazati realnega stanja. V svojih zgodbah na Instagramu je Špela namreč pogosto brez mejkapa in s skuštrano frizuro ter se brez težav v 'šlafroku' odpravi tudi do bližnje trgovine po mleko, v preteklosti pa je načela tudi marsikatero 'tabu' temo ter o njej zelo iskreno spregovorila. Še en dokaz, da se splača biti pristen in iskren!

"Naša lepota se ne odraža na obrazu, ampak v naši duši. Bodimo pogumne, sr(e)čne, močne ... in zavedajmo se svoje veličine," je v eni od svojih objav na Instagramu zapisala Špela in z njenimi besedami se ne bi mogli bolj strinjati. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Vsak mesec bomo na spletni strani Zadovoljna.si iskali zvezdo meseca. Leto 2021 smo namreč razdelili na 11 različnih kategorij, kot so fit, lepota, moda, življenjski slog, potovanja in tako naprej – vse do decembra, ki bo že peto leto zapored posvečen izbiranju najbolj seksi znanega Slovenca. 

Zvezda meseca: kdo je tvoj najljubši influencer?
Preberi še
Zvezda meseca: kdo je tvoj najljubši influencer?

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375