Zadovoljna.si
Neja Jesenko - naslovna

Novice

Naj influencerka meseca novembra je Neja Jesenko

J.V.
30. 11. 2021 08.21
0

Neja Jesenko je postala naj 'gorska' influencerka meseca!

Vsak mesec smo na spletni strani Zadovoljna.si iskali zvezdo meseca. Leto 2021 smo namreč razdelili na 11 različnih kategorij, kot so fit, lepota, moda, življenjski slog, potovanja in tako naprej – vse do decembra, ki bo že peto leto zapored posvečen izbiranju najbolj seksi znanega Slovenca. 

V preteklih mesecih smo tako spoznali številne izjemne ženske z različnih področij in dobili enajst influencerk, ki ste jih okronali za zvezdo meseca. Petra Parovel je postala naj fit influencerka meseca januarja, februarja vas je navdušila modna navdušenka Špela Hočevar, marec smo posvetili duševnemu zdravju in osebni rast, za naj influencerko meseca pa ste izbrali Martino Medved, ki stoji za Instagram profilom Brlog nasvetov.

Aprila je zvezda meseca postala lifestyle influencerka Mojca Mitev. "Zelo sem hvaležna, da lahko opravljam delo, ki mi omogoča ogromno kreativnosti, in da lahko sama kreiram in realiziram ideje,"  nam je zaupala. Mesec maj smo posvetili znanim Slovenkam iz sveta zabave, med katerimi najraje spremljate pevko Špelo Grošelj, junija pa smo se odpravili na pot okoli sveta. Naj 'travel' influencerka je postala Katarina Benček.

Izpostavili smo tudi področje zdrave in uravnotežen prehrane, za zvezdo meseca pa ste izbrali Špelo Vehar. Na lepotnem področju vas je najbolj navdušila Indira Ekić, mami influencerka meseca septembra pa je postala Barbi Završnik. Oktober smo posvetili najbolj zaželenim influencerkam letošnjega leta, in sicer dekletom iz šova Sanjski moški. Naziv zvezde meseca ste podelili Pii Gavrič.

Vplivnica meseca je Neja Jesenko!

Mesec november pa je bil posvečen 'gorskim' vplivnicam, ki spodbujajo k aktivnemu načinu življenja in nas navdušujejo z dih jemajočimi fotografijami naše prelepe dežele. V izbor smo uvrstili šest žensk, ki odklop in sprostitev iščejo v naravi, v gorah, in osvajajo vrhove. Ni skrivnost, da narava blagodejno vpliva na naše telo in dušo, hkrati pa nam ponuja toliko možnosti, da se odpočijemo od vsakdanjih skrbi, razgibamo svoje telo in se znova najdemo v tišini. 

Naj influencerka meseca je Neja Jesenko.
Naj influencerka meseca je Neja Jesenko.FOTO: Zadovoljna.si

Največ glasov ste tokrat podelili Neji Jesenko, ki je postala naj influencerka meseca novembra in s tem zaključila naš letni izbor, s katerim smo želeli osvetlili različna področja in izpostaviti ženske, ki se vse leto trudijo ustvarjati zanimivo, informativno, zabavno in kvalitetno vsebino za svoje sledilce na družbenem omrežju Instagram. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Jerneja oziroma Neja, kot jo kličejo njeni prijatelji, je že vrsto let velika ljubiteljica gora, narave in vseh lepot Slovenije. To strast je uspešno prenesla tudi med uporabnike družbenega omrežja Instagram, kjer ima že več kot 24 tisoč sledilcev. Na njenem profilu boste našli številne ideje za aktivno preživljanje prostega časa v naravi, tako v obliki pohodništva kot v obliki kolesarstva. Obenem pa v svojih objavah tudi pogosto svetuje, kakšna mora biti oprema za v gore in katerih pravil se moramo držati za varen pohod.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

SORODNI ČLANKI

To so nominiranke za naj influencerko meseca To so nominiranke za naj influencerko meseca Naj 'sanjska' influencerka meseca je Pia Gavrič Naj 'sanjska' influencerka meseca je Pia Gavrič Tjaša Kramarič (Sanjski moški): 'V življenju imamo vsi svoje težave.' Tjaša Kramarič (Sanjski moški): 'V življenju imamo vsi svoje težave.' Pia (Sanjski moški): 'Nisem bila pripravljena na takšen odziv' Pia (Sanjski moški): 'Nisem bila pripravljena na takšen odziv' To so nominiranke za naj 'sanjsko' influencerko meseca To so nominiranke za naj 'sanjsko' influencerko meseca Naj influencerka meseca je Barbi Završnik Naj influencerka meseca je Barbi Završnik Zvezda meseca: to so nominiranke za naj mamo influencerko Zvezda meseca: to so nominiranke za naj mamo influencerko Naj lepotna influencerka je Indira Ekić Naj lepotna influencerka je Indira Ekić Indira Ekić: 'Po težkih preizkušnjah v življenju sem se nekega dne zbudila in se odločila, da bom srečna' Indira Ekić: 'Po težkih preizkušnjah v življenju sem se nekega dne zbudila in se odločila, da bom srečna' Zvezda meseca: to so nominiranke za naj lepotno influencerko Zvezda meseca: to so nominiranke za naj lepotno influencerko Influencerka meseca je Špela Vehar Influencerka meseca je Špela Vehar Zvezda meseca: to so nominiranke za naj prehransko influencerko Zvezda meseca: to so nominiranke za naj prehransko influencerko Influencerka meseca je Katarina Benček Influencerka meseca je Katarina Benček Katarina Benček: 'Odločila sem se, da bom spakirala svoje 'življenje' v dva kufra in šla dogodivščinam naproti.' Katarina Benček: 'Odločila sem se, da bom spakirala svoje 'življenje' v dva kufra in šla dogodivščinam naproti.' Slovenka, ki se je po 11 letih življenja v tujini vrnila domov Slovenka, ki se je po 11 letih življenja v tujini vrnila domov To so nominiranke za naj 'travel' influencerko meseca To so nominiranke za naj 'travel' influencerko meseca Naj influencerka meseca je Špela Grošelj Naj influencerka meseca je Špela Grošelj Kataya: 'Ne glede na izzive sta pomembna samozavedanje ter čuječnost' Kataya: 'Ne glede na izzive sta pomembna samozavedanje ter čuječnost' Zvezda meseca: To so nominiranke za naj influencerko iz sveta zabave Zvezda meseca: To so nominiranke za naj influencerko iz sveta zabave Naj lifestyle influencerka meseca je Mojca Mitev Naj lifestyle influencerka meseca je Mojca Mitev Mojca Mitev: 'Če svoje delo opravljaš z veseljem, je vse skupaj veliko lažje.' Mojca Mitev: 'Če svoje delo opravljaš z veseljem, je vse skupaj veliko lažje.' Taja Cekuta: Mlada slovenska influencerka, ki si želi osvojiti svet Taja Cekuta: Mlada slovenska influencerka, ki si želi osvojiti svet Ivona Pavič: 'Čutim, da bo to ljubezen na prvi pogled!' Ivona Pavič: 'Čutim, da bo to ljubezen na prvi pogled!' Zvezda meseca: to so nominiranke za naj lifestyle influencerko Zvezda meseca: to so nominiranke za naj lifestyle influencerko Naj influencerka meseca je Martina Medved Naj influencerka meseca je Martina Medved

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399