Zadovoljna.si
Mojca Mitev

Novice

Naj lifestyle influencerka meseca je Mojca Mitev

J.V.
21. 04. 2021 07.51
0

Mojca Mitev je zvezda meseca aprila in tista, ki ste ji namenili največ glasov ter jo tako okronali za naj lifestyle influencerko meseca.

Mesec april smo na spletnem portalu Zadovoljna.si posvetili vplivnicam na področju življenjskega sloga, katerih profili so prava zakladnica nasvetov, idej in različnih informacij. Tako lahko na njihovih profilih najdemo vse: ideje za modno kombinacijo dneva, lepotne nasvete za nego kože in ličenje, kam na naslednje potovanje, kako opremiti stanovanje in kam na izlet z 'mulcem'. In največ glasov ste tokrat namenili Mojci Mitev. Ta se je tako pridružila Petri Parovel, naj fit influencerki, Špeli Hočevar, ki je februarja postala naj modna vplivnica, in Martini Medved, ki vas je prepričala s svojim profilom Brlog nasvetov, na katerem deli nasvete s področja duševnega zdravja. 

"Zelo sem hvaležna, da lahko opravljam delo, ki mi omogoča ogromno kreativnosti, in da lahko sama kreiram in realiziram ideje," pravi Mojca in priznava, da je treba v objave in fotografije vložiti veliko časa in truda. "Večina pripravljene vsebine zahteva ogromno časa in priprav, da je na koncu videti tako, kot sem si zamislila. V ozadju so ideje v glavi in na papirju, postavljeni časovni okviri, iskanje lokacij, priprave na fotografiranje ... Vse to je treba uskladiti z družino, saj smo vsi štirje vpleteni v to zgodbo. Na koncu je najpomembnejše, da smo zadovoljni in da smo dali od sebe vseh 100 %." A svoje delo ima zelo rada in to čutijo tudi njeni sledilci, ki jo redno spremljajo.

Mojca Mitev: 'Če svoje delo opravljaš z veseljem, je vse skupaj veliko lažje.'
Preberi še
Mojca Mitev: 'Če svoje delo opravljaš z veseljem, je vse skupaj veliko lažje.'

"Takšnega odziva resnično nisem pričakovala. Zelo sem hvaležna za vse sledilke in sledilce, ki me radi spremljajo na družbnih omrežjih in mi s svojimi sporočili vedno znova potrdijo, da jim je moja objavljena vsebina všeč. Trudim se biti kar se da pristna in kljub temu, da rada delim lepe, dodelane fotografije, v storijih vsak dan najdete naš "realni družinski vrtiljak", ki marsikdaj koga zelo nasmeji," nam je ob zmagi zaupala Mojca in dodala, da ji odziv bralcev pomeni zelo veliko. "Zelo sem vesela da imam ob sebi toliko ljudi, katerim lahko nekoliko obarvam dan z našimi prigodami, šoping nasveti ali pa vsakodnevnimi situacijami, s katerimi se lahko marsikdo poistoveti."

Naj lifestyle influencerka meseca je Mojca Mitev.
Naj lifestyle influencerka meseca je Mojca Mitev.FOTO: Zadovoljna.si

Tem želi sporočiti predvsem, naj se ne bojijo izzivov, naj se preizkusijo v raznih stvareh, vztrajajo in se trudijo za svoje sanje. "Majhni cilji te bodo vedno pripeljali do tvojih sanj. Trud je na koncu vedno poplačan z uspehom. In seveda naj izkoristijo čim več priložnosti, saj tako pridobivajo dragocene izkušnje in širijo svoja obzorja, kar jim bo v življenju prišlo še kako prav." Družbo so ji v izboru delale Vanesa Rola, Anja Gorjup, Taja Kaja Cekuta in Ivona Pavič, vsa dekleta pa so se med sabo ves čas podpirala in navijala druga za drugo.  

Vsak mesec bomo na spletni strani Zadovoljna.si iskali zvezdo meseca. Leto 2021 smo namreč razdelili na 11 različnih kategorij, kot so fit, lepota, moda, življenjski slog, potovanja in tako naprej – vse do decembra, ki bo že peto leto zapored posvečen izbiranju najbolj seksi znanega Slovenca. 

Zvezda meseca: kdo je tvoj najljubši influencer?
Preberi še
Zvezda meseca: kdo je tvoj najljubši influencer?
Mojca Mitev
Mojca MitevFOTO: osebni arhiv

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 353