Zadovoljna.si
Anže Kopitar in Ines - naslovna

Novice

Najbolj brano tega tedna: Anže Kopitar pokazal svojo vročo ženo

J.V.
22. 06. 2018 10.43
0

Zvezde preteklega tedna so bili zagotovo vrhunski slovenski športniki. Anže Kopitar je na podelitvi nagrad v Las Vegasu pokazal svojo vročo ženo Ines, Luka Dončić, ki je s svojim zadnjim dosežkom neizmerno osrečil svojo mamo Mirjam Poterbin, Filip Flisar in njegova Monika pa sta prvič postala starša!

Mirjam in Luka
Mirjam in LukaFOTO:

Luka Dončić: njegova mama iskreno spregovorila

Mamo slovenskega čudežnega dečka Luke Dončića te dni razganja od ponosa. Njenemu 19-letnemu sinu se je namreč uresničila še ena velika življenjska želja, z njim pa slavi tudi vsa Slovenija.

Britje bikini predela
Britje bikini predelaFOTO: iStock

Odslej boste pred britjem vedno počele to!

Britje je zagotovo najenostavnejši in najhitrejši način, kako se znebiti nadležnih dlačic, ki pa ima na žalost tudi nekaj slabih lastnosti. Poleg tega, da dlačice zelo hitro spet pokukajo ven, so posledica britja tudi vraščene dlake, ki so zlasti na bikini predelu vse prej kot zaželene!

Anže Kopitar in Ines - naslovna
Anže Kopitar in Ines - naslovnaFOTO: Profimedia

Opa! Anže Kopitar pokazal svojo vročo ženo

Slovenski hokejski as Anže Kopitar se je v družbi soproge Ines včeraj zvečer udeležil svečane podelitve nagrad, ki se je odvijala v Las Vegasu in na kateri, je že drugič prejel nagrado za najboljšega napadalca lige NHL v obrambi. Medtem pa si je Ines ta večer zagotovo prislužila nagrado za eno najlepših žensk na dogodku!

Filip Flisar in Monika Vuk
Filip Flisar in Monika VukFOTO: Instagram

Tako je ime hčerkici Filipa Flisarja!

Filip Flisar in njegova izbranka Monika Vuk sta se razveselila deklice, za katero sta izbrala prekrasno ime!

Japonke
JaponkeFOTO: iStock

Tako nevarna je lahko priljubljena obutev!

Japonke so tako rekoč obvezni del poletne opreme. Priljubljena obutev je kot nalašč za dopustniške dni, saj lahko v njej brezskrbno uživamo v sprehodih in zabavi. Niti malo pa se ne zavedamo, da so ti natikači lahko celo nevarnejši za naše zdravje kot visoke pete. Tako vsaj trdijo strokovnjaki in zdravniki ter dodajajo, da so japonke daleč od idealne poletne obutve.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375