Zadovoljna.si
Jennifer Aniston in Justin Theroux - 3

Novice

Najbolj brano tega tedna: In to manj kot pol leta po ločitvi!

J.V.
12. 07. 2018 14.50
0

Razkrivamo 5 najbolj vročih člankov preteklega tedna!

In to manj kot pol leta po ločitvi!

Vse od zakona z Bradom Pittom, ki se je neslavno končal zaradi Angeline Jolie, ljubezensko življenje Jennifer Aniston buri duhove. Zadnjih sedem let je bila Jennifer srečna v objemu Justina Therouxa, a tudi to se ni izšlo. A časa za žalost ni!

Natikači se vračajo!
Natikači se vračajo!FOTO:

Natikači, ki so jih oboževale naše mame, so nazaj!

V zadnjih nekaj letih se je na modno sceno vrnilo kar nekaj trendov, ki so bili popularni v 90. letih. Eden zadnjih so natikači, ki so jih oboževale že naše mame. Spomnile vas bodo na otroštvo, nad njimi pa se bodo navdušile tiste, ki se ne bojijo modnih izzivov!

Princ Louis
Princ LouisFOTO: AP

Prvič v javnosti z vsemi tremi otroki!

Za člane britanske kraljeve družine je danes pomemben dan. Princ Louis, ki je bil rojen 23. aprila, je bil danes namreč krščen.

Zaljubljen par
Zaljubljen parFOTO: iStock

Horoskop: znamenja, ki se rada vračajo k bivšim!

Kolikokrat ste bile že tik pred tem, da z imenika izbrišete njegovo telefonsko številko, a se nikakor niste mogle pripraviti do tega, da bi pritisnile gumb izbriši? Kolikokrat ste mu že dale drugo ali tretjo priložnost? Če vam vse to zveni poznano, se morda razlog za vaše obnašanje skriva v vašem astrološkem znamenju ...

Meghan Markle
Meghan MarkleFOTO: Profimedia

Modne skrivnosti Meghan Markle

Meghan Markle se je udeležila prvega krsta kot članica britanske kraljeve družine. Za to posebno priložnost je izbrala olivno zeleno obleko, pod katero se je podpisal Ralph Lauren. In zakaj točno ta barva?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 395