Zadovoljna.si
Donald Trump in Melania Trump

Novice

Najbolj brano tega tedna: Je Melania poskušala zbežati?

J.V.
27. 05. 2018 08.22
1

Tudi minuli teden je bil posvečen britanski kraljevi družini, vašo pozornost je pritegnila mama Luke Donćiča, med najbolj branimi članki pa sta bila tudi intervju z Leo Sirk in kakšne nevarnosti prinaša nošenje strganih kavbojk!

Mirjam in Luka
Mirjam in LukaFOTO:

1. Mama Luke Dončića je lepotica in pol

Da je priljubljeni slovenski košarkar Luka Dončić, ki se je v zadnjih dneh zaradi svojega neverjetnega talenta znova znašel v središču pozornosti, obkrožen s samimi lepoticami, že nekaj časa ni več skrivnost. Poleg njegovega dekleta, simpatične Anamarie Goltes, nas s svojo naravno lepoto vedno znova osupne tudi njegova mama Mirjam Poterbin!

Lea Sirk
Lea SirkFOTO: Aljoša Kravanja

2. Lea Sirk: 'Izraelka nas v Lizboni ni več poznala'

Zadnji meseci so bili za Leo Sirk zelo naporni, kot kaže, pa tudi poletje ne bo nič drugačno. Energični Primorki to ne predstavlja težav, saj končno počne to, kar jo najbolj veseli.

Strgane kavbojke
Strgane kavbojkeFOTO: Pinterest

3. Sploh ne veste, kako nevarne so

Strgane kavbojke so že nekaj let eden najbolj vročih modnih trendov in prepričani smo, da med vami ni nobene, ki v svoji omari ne bi imela vsaj enega para. Obenem pa smo prepričani tudi to, da med vami ni nobene, ki bi kdaj koli pomislila na to, da so strgane kavbojke lahko nevarne!

Melania Trump
Melania TrumpFOTO: Profimedia

4. Je Melania poskušala zbežati?

Melania Trump po operaciji ledvice že okreva v Beli hiši. Ameriški mediji, ki pogosto namigujejo na hladen odnos med zakoncema Trump, pa so se ta teden razpisali o nečem drugem ...

Princ Harry, Meghan Markle
Princ Harry, Meghan MarkleFOTO: AP

5. Napaka, ki jo je opazil malokdo

Ste tudi vi radi igrali igro iskanja razlik v fotografijah? Kensingtonska palača je izdala uradne fotografije kraljeve poroke, številni pa so hitro opazili več kot le ljubezen v očeh para ...

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375