Zadovoljna.si
Meghan Markle in princ Harry na spominski slovesnosti

Novice

Najbolj brano tega tedna: Meghan Markle že spakirala!

J.V.
15. 06. 2018 13.31
1

To je 5 najbolj branih člankov preteklega tedna!

ana praznik naslovnica
ana praznik naslovnicaFOTO: POP TV

Ganjena Ana Praznik iskreno spregovorila

Ja, čas hitro beži, spomine pa je lepo obujati, zato se bomo v novi rubriki #tbt (Throwback Thursday) tudi mi spominjali preteklih šovov in najbolj simpatičnih, glasnih, razvpitih in nenavadnih udeležencev. Prva je na rdeči stol sedla Ana Praznik, ki jo dandanes marsikdo pozna kot voditeljico oddaje Delovna akcija, a Ana je prav na POP TV svojo zgodbo začela že pred šestnajstimi leti – davnega leta 2002, ko je bila na popolnoma prvem šovu Popstars izbrana v skupino Bepop!

Meghan Markle in princ Harry na spominski slovesnosti
Meghan Markle in princ Harry na spominski slovesnostiFOTO: Profimedia

To pa ni trajalo dolgo: Meghan Markle že spakirala

Številni so se po kraljevi poroki spraševali, kam se bosta Meghan Markle in princ Harry odpravila na poročno potovanje. A zdaj to sploh ni več pomembno ...

Enodelne kopalke
Enodelne kopalkeFOTO:

Absolutni hit: kopalke, ki pašejo vsem!

Enodelne kopalke so bile velik modni hit že lani, in to poletje ne bo nič drugače. Razlog za to je tudi dejstvo, da pristajajo vsem postavam in velikostim, zlasti če se odločite za enodelne kopalke v črni barvi.

Poletne destinacije
Poletne destinacijeFOTO: iStock

7 top destinacij za neverjetno poceni poletni izlet

Poletje, ki smo ga tako težko pričakovali, je tu in vsi se že neskončno veselimo več kot zasluženega dopusta, da si odpočijemo in napolnimo baterije za nove delovne podvige. Če ne drugega, lahko izkoristimo konce tedna za kratek pobeg na morje, si ogledamo kakšno evropsko mesto ali obiščemo katerega od številnih poletnih festivalov. V nadaljevanju vam predstavljamo top poletne destinacije, do katerih bo pot z vlakom pravi užitek.

Ženska frizura
Ženska frizuraFOTO: Pinterest

Top frizure za gasilsko veselico

Če sicer že nekaj časa ne hodite več po žurih, pa je poletje zagotovo čas, ko se tudi ve udeležite kakšne gasilske veselice. Ker so tudi poletni večeri že nekaj časa zelo topli in boste zagotovo preplesale celo noč, vam lahko hitro postane vroče. Zato vam priporočamo, da svoje lase spnete. Če nimate ideje, kako, vam bo morda v pomoč naslednjih 10 poletnih frizur, ki so kot nalašč za gasilsko veselico in vrtenje na Golico!

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375