Zadovoljna.si
Jennifer Aniston in Brad Pitt

Novice

Najbolj brano tega tedna: Razkrila resnico o Bradu in Jennifer!

J.V.
08. 07. 2018 07.20
0

Razkrivamo 5 najbolj vročih člankov preteklega tedna!

Jennifer Aniston in Brad Pitt
Jennifer Aniston in Brad PittFOTO: AP

Razkrila resnico o Bradu in Jennifer

Medtem ko mediji in oboževalci navijajo, da bi nekdanja zakonca Jennifer Aniston in Brad Pitt zdaj, ko sta ponovno oba samska, obudila svojo romanco, je igralka Portia de Rossi razkrila resnico o njunem odnosu!

Lina Kuduzović TBT
Lina Kuduzović TBT FOTO: Miro Majcen

Zato ga nikoli ne bi smele nanašati zjutraj!

Ena izmed največjih poletnih preglavic je potenje, zaradi katerega se marsikatera izogiba nošenju oblačil žive barve, na katerih so potni madeži še posebej opazni. Da bi jih preprečile je del jutranje rutine tudi uporaba dezodoranta, kar pa očitno ni najboljša poteza!

Pred 8 leti navdušila Slovenijo, takšna pa je danes!

Od njene zmage je minilo že osem let, a vendar je Lina Kuduzović še danes takšna, kot smo jo spoznali leta 2010: simpatična, talentirana in odločena, da uspe. 

Zato ne bi smele nositi spranih kavbojk

Izbrati prave kavbojke za svoj tip postave ni tako enostavno, kot se morda zdi na prvi pogled. Nekateri modeli kavbojk bodo lepo poudarili vašo postavo, v drugih pa boste videti katastrofalno. V nadaljevanju razkrivamo, kateri modeli kavbojk dodajo kilograme!

Ženska v kavbojkah
Ženska v kavbojkahFOTO: iStock

To so najbolj vroči slovenski narodnjaki!

Če ste mislile, da ženske modrčke mečejo le na odre rockerjev, ste se močno zmotile in to je le še en razlog, zakaj smo se odločili, da poiščemo najbolj seksi muzikante ta hip, ob katerih se bodo kolena zamajala tudi najmočnejšim!

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399